Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sutyerák show

Bohár Dániel

2021.03.25. 16:20

Márki-Zay Péter szerint a vidéki fideszes szavazók egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. Szerintem meg Hódmezővásárhely polgármestere végtelenül faragatlan, de ha az ő szellemi horintján mozognék, akkor azt mondanám, hogy egy egyszerű tahó.

Néhány nappal ezelőtt írtam arról, hogy Vadai Ágnes a ruandai népirtáshoz hasonlította (LINK: https://archivum.888.hu/piszkostizenketto/az-lenne-am-a-jogallam-4304807/) a mai Magyarországot egy kommentben, a DK-s politikus szerint ahogy akkor ott, így hazánkban is elnyerik majd méltó büntetésüket a köztévé munkatársai. Néhány nappal korábban Fekete-Győr András egy Facebook videóban arról elmélkedett, hogy eltiltana a foglalkozásuktól bizonyos újságírókat. Ilyen kijelentések történtek a múltban is, amikor egy Bőtös Botond nevű újságíró(?) azt kívánta a fideszeseknek, hogy árokpartól lapátolják fel őket IFA-platókra. Kerner Zsolt balliberális médiamunkás pedig Bayer Zsolt esetében kandelábereket emlegetett. Gulyás Márton aktivista pedig munkatáborokba akarta küldeni a kormánypártiakat.

Vadai vállalhatatlan megnyilvánulása után fel sem eszmélt az ember már jött is a következő. Márki Zay Péter egy Facebook videóban arról beszélt, hogy a Fidesz vidéki szavazói már olyan szinten vannak, hogy egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. Még mielőtt kifejteném, hogy mit is gondolok Hódmezővásárhely polgármesterének kijelentéséről, azért nem érdemes elfeledni, hogy Márki-Zay tavaly augusztusban is tett már egy hasonló kijelentést, amikor azt mondta, hogy a “legszegényebbek és a legtanulatlanabbak szavaznak a Fideszre.”

Márki-Zay Péter lehet, hogy okosnak képzeli magát, de a politikai kommunikációt tekintve annyira buta, hogy olyan ritkán látni ilyet, mint keresztrejtvényt fejtő fékevesztett kecskét.

Kedves Péter! Egy jó tanács. Magyar embereket, választókat, állampolgárokat sértegetni nem menő és nem is kifizetődő.

Ezek a rendkívül nagytudással rendelkező politikusok (nem!) mindig megfeledkeznek a politikusa iskola első órájának tananyagáról, miszerint egymást lehet sértegetni nyugodtan, de a választókat soha.

Nem vagyok politikus, de még újságíróként sem venném a bátorságot, hogy megsértsem például azokat a hódmezővásárhelyi embereket, akik Márki-Zay Péterre szavaztak. Még akkor sem, ha nyilvánvalóan rosszul döntöttek, hiszen most már 3 éve semmi nem történik a településen, legalábbis olyan nem, ami a polgármesternek köszönhető.

A választók sértegetésében dobogós helyen van Márki-Zay, de a csúcsról azért Bangóné Borbély Ildikót nem tudja letaszítani. Az MSZP országgyűlési képviselője az ATV-ben “patkánynak” nevezte a jelenlegi kormánypártok szavazóit. Érdekesség, hogy Bangónéval a minap találkoztam és már azt is letagadta, hogy ez valaha megtörtént. Szerencsére a felvétel megmaradt, szóval örökös a bizonyíték.

Miért csinálja ezt Bangóné vagy Márki-Zay? Tehetnénk fel a rendkívül egyszerű kérdést. Mert hülyék – vághatnánk rá egyből. Amiben van valami, ugyankkor attól tartok, hogy ennél sokkal többről van szó.

Elszólások, véletlenek, rosszul megfogalmazott mondatok ennyire sokszor nem történnek. Amit a balosok mondanak, azt meg is tennék, ha lehetőségük adódna rá.

Hogy pontosan értsük mire gondolok egy újabb idézet következik méghozzá Fleck Zoltán Gyurcsány-hívő jogásztól, aki tavaly szeptemberben azután nyilatkozott, hogy a DK elnöke megfenyegette a Vidnyánszky Attilát azzal, hogy földönfutóvá teszi.

„Nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után.”

Tehát ezek pontosan arra készülnek, mint 1919-ben Kun Béláék vagy a második világháború utáni kommunista megtorlók? Elképzelhetetlennek, sőt megvalósíthatatlannak tűnik, de attól tartok, hogy a korábbi történelmi időszakokban is ezt gondolták az emberek ameddig meg nem történték a szörnyűségek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére