Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bohár dániel

Ezért is Orbán a hibás

Ezért is Orbán a hibás

A tragikomédia mint műfaj nem képes leírni, hogy mennyire mélyen van ez az egész baloldali tákolmány. Kitalálták maguknak az előválasztás című színdarabot, de még azt sem tudják lebonyolítani. Komolyan mondom, hogy kezdem sajnálni a baloldali embereket, ennél jobbat érdemelnek.

Amikor Cseh Katalint bilincsben viszik el

Amikor Cseh Katalint bilincsben viszik el

4,8 milliárd forintnyi uniós és állami pénzt csapoltak le a Momentum Európai Parlamenti képviselőjéhez kapcsolódó cégek. Annak a Cseh Katalinnak a cégbirodalma, aki mindig a leghangosabban szólal fel Brüsszelben, hogy vegyék el a forrásokat Magyarországtól.

Néhány gondolat a fociról

Néhány gondolat a fociról

Persze mondhatjuk vagy gondolhatjuk azt, hogy a labdarúgás csak egy játék, amelyet nem kell annyira komolyan venni, de ettől még az a helyzet, hogy a futball az egyedüli sport, amely egyszerre képes társadalmi, politikai és közösségi változásokat eredményezni.

Karácsony Gergely szétesett

Karácsony Gergely szétesett

Hogy lehetséges ennyi hibát elkövetni? Karácsony Gergely mögül kifarolt a kampánycsapata? Már nem ő a biztos befutó?

Álomszuszék

Álomszuszék

Szürreális írás következik, amely arról szól, hogy Karácsony Gergely igazi államférfihoz méltón, ha szükséges, akár fél 8-kor is képes felkelni. Kedves hölgyeim és uraim, ennek a fele sem tréfa. A főpolgármester maga ismerte be, hogy képes ilyesféle hőstettekre.

Nyomorult lelkűek

Nyomorult lelkűek

Ismét le kell írnom, hogy nincs még egy olyan ország a világon, mint a miénk, és ezt most nem pozitív előjellel jegyzem meg. El tudja képzelni a kedves olvasó, hogy a világ más tájain ugyanazon nemzet tagjai között akadnak, akik nem tisztelik és ismerik el a legfontosabb történelmi alakokat, adott esetben az államalapítót? Nem valószínű. A magyar lakcímkártyával rendelkező itt élőknek ez is sikerült.

KariGeri még a mikrofont sem tudja bekapcsolni, ha angolul kérik meg rá

KariGeri még a mikrofont sem tudja bekapcsolni, ha angolul kérik meg rá

Kellemetlen videó látott napvilágot Bohár Dániel jóvoltából.

Ez durvább lesz, mint 2015-ben

Ez durvább lesz, mint 2015-ben

Néhány hetet, maximum egy hónapot adok és afgánok vagy magukat afgánnak mondó bevándorlók fognak dörömbölni országunk déli határánál. Miközben borzasztó felvételeket nézegetünk a tálibok ámokfutásáról Afganisztánban. Amerika elcseszte, Európa megfizet érte.

Úgy, mint régen

Úgy, mint régen

Vannak elcsépelt, béna mondások, amelyek arról szólnak, hogy bizonyos dolgokat akkor értékelünk igazán, amikor elvesztettük őket, nincsenek már. Közhelynek nevezhető, azonban a koronavírus megmutatta, hogy a klisék nem véletlenül léteznek.

Európai magyarnak lenni

Európai magyarnak lenni

Ismét rá kellett jöjjek, hogy Európa szerelmese vagyok.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére