Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bohár dániel

Az új évszázad mérkőzése

Az új évszázad mérkőzése

Hosszú út vezetett idáig. Akarat, munka, pénz, kitartás és örökös szurkolás.

Ezek akartak kormányozni

Ezek akartak kormányozni

Ezek akartak utat mutatni a magyar embereknek. Ezek, akik még a saját pártjukban sem képesek rendet tartani. Hálásak lehetünk a honfitársainknak, hogy sokkal okosabbak annál, hogy bármi esélyt adtak volna ennek a baloldali szerencsétlenkedésnek.

A pofon utáni feltételek

A pofon utáni feltételek

Történelmi vereséget szenvedett a baloldal, pártok lényegében leamortizálták magukat, a sajátjaik jelezték nekik, hogy nem kérnek belőlük. Az ellenzéket viszont ez sem hatotta meg.

A hatalom a népé

A hatalom a népé

A baloldal évtizedes tévúton jár. Történelmi vereségük után sem befelé fordulva keresik az okokat, hanem a hibást fürkészik, ami szerintük a magyar nép. Óriási hiba.

Magyar lélek

Magyar lélek

Sokszor kérdezték az elmúlt időszakban tőlem, hogy mi a választás tétje. – Mi a választás tétje szerintem? A magyar lélek.

Az erőszak kapitánya

Az erőszak kapitánya

Márki-Zay Péter gyűlöletet szít. Márki-Zay Péter végtelenül agresszív kommunikációt és viselkedést folytat. Márki-Zay Péter felhergeli az embereket, felelősséget a tetteikért viszont nem vállal.

Bezzeg-Nyugat

Bezzeg-Nyugat

Könnyű legyinteni Magyarországra, hogy itt minden rossz, meg borzasztó az élet és a többi szokásos sallang. Azonban annál inkább fájdalmas, akkor bekopogtat az ablakon a valóság. Olyan beszélgetést csíptem el, amit ha nem a saját fülemmel hallok, akkor nem hiszem el.

Szilágyi György menekül, ha az Árja Testvériségről kérdezik

Szilágyi György menekül, ha az Árja Testvériségről kérdezik

Felvételek kerültek elő, amin a Jobbikos Szilágyi György az amerikai neonáci szervezet, az Árja Testvériséget védte. Amikor viszont erről kérdezik, akkor csak hebeg-habog és sietősre veszi az iramot.

Felemelő

Felemelő

A háború árnyékában a békét kívánni egyszerre felemelő és elgondolkodtató.

Elzárni a gázt?

Elzárni a gázt?

Azzal biztosan nem az oroszok járnának rosszul, ha „elzárnánk a gázt” és nem a magyar családok fagynának össze és a hazai vállalkozások szűnnének meg. Őszintén javaslom a baloldalnak, hogy néha érdemes gondolkodni. Csak egy kicsit.

Vissza az oldal tetejére