Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Piszkostizenkettő

Nélkületek

Nélkületek

Újra előkerült a régi lemez. Most nem a felállásról van szó. Csak a szokásos dünnyögés, nyünnyögés, miért ezt, miért így. Orbán Viktor már egy videót sem oszthat meg közösségi oldalán libsi hisztéria nélkül.

Németországban koronavírussal fertőzött migránsoktól rettegnek

Németországban koronavírussal fertőzött migránsoktól rettegnek

Polkorrekt nyilatkozat – két „férfi” miatt egy német város összes buszát fertőtlenítették.

Feljegyzések koronavírus idején

Feljegyzések koronavírus idején

Az úgy kezdődött, hogy a gyerek majdnem cigánykereket hányt örömében, amikor kiderült, a jelek szerint vége a tanévnek (na, jó, távoktatás zajlik, de legalább magunknak ne hazudjunk: ennek a tanévnek de facto vége, bár virtuálisan még tart). Aztán eltelt néhány nap, és a gyerek bevallotta: pokolian hiányoznak neki a barátai. Meg a bandázás, a közös programok. Szóval, hiányzik neki minden, amit évközben bármikor űzhetett volna, és valamennyire űzött is, de most, hogy szobafogságra kényszerül, utólag valóságos szabadságcunaminak tűnik számára.

Csak együtt sikerülhet

Csak együtt sikerülhet

És úgy sikerülni is fog. Őszinte vallomással tartozom. Büszke vagyok magunkra! A néhány napos kezdeti nehézséget leszámítva jó azt látni, hogy végre az egész ország megértette, hogy miért is fontos lecsökkenteni az emberi érintkezések számát.

Milliárdosék 20 maszkos adománya

Milliárdosék 20 maszkos adománya

Várható volt, hogy a partvonalról feltűnősködik majd Gyurcsány, ahelyett, hogy a vírus elleni küzdelemből venné ki a részét. A magam részéről pedig azt gondolom, hogy a DK elnöke jobban tenné, hogy ha segíteni nem tud, legalább ne hátráltassa a kormány munkáját, beleértve azt is, hogy esetleg befoghatná a száját. Vagy ha mégis megszólal, legalább igazat beszéljen...

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére