Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: sport

Zászlókkal nem, sálakkal lehet Nagy-Magyarországgal szurkolni

Zászlókkal nem, sálakkal lehet Nagy-Magyarországgal szurkolni

A normális értékek közelébe esett vissza a szurkolók vérnyomása, miután a ma reggeli hírnek – az MLSZ kitiltja a Nagy-Magyarországot ábrázoló molinókat, zászlókat a válogatott mérkőzéseiről – utánajárt a Mandiner. S hála istennek, kiderült, hogy azért egy kissé más a leányzó fekvése, bár így is elég messze van az ideálistól.

Az orosz atléták jövőre is semleges színekben versenyezhetnek

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) a következő évre is meghosszabbította azoknak az orosz sportolóknak a semleges státuszát, akiknek külön elbírálás alapján engedélyezte az egyéni indulást idén.

Hosszú Katinka – Lesz még újabb cél vagy már itt a végállomás?

A Mandiner információi szerint hamarosan nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó nem nevezett a hét közepén kezdődött kaposvári rövidpályás országos bajnokságra, és Sós Csaba szövetségi kapitány sem hollétéről, közeli és távolabbi terveiről sem tudott információkkal szolgálni.

Álszent kíváncsiság gazdagon, hollandi mártással

Álszent kíváncsiság gazdagon, hollandi mártással

A katari labdarúgó-vb stadionjait építő, kizsákmányolt vendégmunkások „nagyjából húsz tagú csoportjával” találkozik a holland válogatott. A futballisták a munkakörülményeikről faggatják őket, és Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt és a többi milliomos szupersztár nyilván ájuldozni fog majd a meglepetéstől az eléjük festett kép láttán.

Energiakrízis az Alpokban, leállhatnak a téli sportágak Bajorországban

Energiakrízis az Alpokban, leállhatnak a téli sportágak Bajorországban

Az elhamarkodott szankciók okozta energiakrízis komoly fenyegetést jelent Bajorországban mind az amatőr, mind a tömeg-, mind pedig az utánpótlássportnak. Königsbrunnban a jéghoki arénát fenyegeti a bezárás, a Brauneck lesiklópályáin is bizonytalan a síszezon, mivel a pályák megvilágítása nélkül nem lehet edzéseket tartani. Az alpesi síparadicsomokban veszélybe került a síszezon és ezáltal a turizmus is.

Meglepetésre nőnemű lett az „Év sportolónője díj” idei győztese

Meglepetésre nőnemű lett az „Év sportolónője díj” idei győztese

A hírhedt „transznemű” úszó, Lia Thomas csalódott lehet, miután az amerikai egyetemi sportolószövetség (NCAA) idén mást választott az Év sportolónője díjra.

Ma lenne 50 éves a vízilabdázás legendája, Benedek Tibor

Ma lenne 50 éves a vízilabdázás legendája, Benedek Tibor

Ma lenne ötvenéves Benedek Tibor háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A balkezes klasszis két éve, június 18-án távozott el örökre. Egykori játékostársa, majd edzője, Kovács István emlékezett a kivételes képességű pólósra, akinek tizenöt éves fia, Mór – édesapjához hasonlóan – a KSI-ben bontogatja szárnyait.

Harmincöt ország követeli az orosz szövetségek és sportvezetők kizárását

Harmincöt ország követel szankciókat orosz és fehérorosz sportszövetségek és sportvezetők ellen.

Vissza az oldal tetejére