Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: márki-zay péter

A baloldal régi-új vezére bejelentette, hogy újra kell rendezni az ellenzéki térfelet

A baloldal – jelen állás szerint is – vezérét behívta Gulyás Márton aktivista a Partizán nevű műsorába, ahol szabadon elcsevegtek egy jót egymással. Szóba került többek között Márki-Zay Péter, a felesége és árnyékkormánya, de még Karácsony Gergely jövője is.

24.hu: A baloldal kampányát Amerikából finanszírozták

Csaknem kétmilliárd forint érkezett 2022 első felében Márki-Zay Péter mozgalmához az Egyesült Államokból – írja a baloldali 24.hu nevű portál. A lap kifejti, milyen szerepe lehetett Karácsony tanácsadójának az amerikai pénzek megszerzésénél.

Kampányfinanszírozási botrány: Karácsony nem hisz Márki-Zaynak | VIDEO

Kampányfinanszírozási botrány: Karácsony nem hisz Márki-Zaynak | VIDEO

„Karácsony Gergely főpolgármester szerint nem biztos, hogy minden úgy történt a kampányfinanszírozás során, ahogyan azt Márki-Zay Péter állította. A korábbi miniszterelnök-jelölt ugyanis azt nyilatkozta lapunknak, hogy a kampány utolsó számláit az Action for Democracy amerikai civil szervezet segítségével fizették ki. Ezen társaság elnöke Korányi Dávid, Karácsony főtanácsadója, a Bajnai-kormány korábbi államtitkára. A baloldali háttérember az előzetes várakozások ellenére nem jelent meg a CEU budapesti campusán tartott konferencián.” – írta meg a Magyar Nemzet.

Soros és Bajnai ezúttal is a spájzban voltak, idegen befolyásolási kísérlet történhetett a kampányban

Egy olyan hálózat rajzolódik ki, ahol közvetve és közvetlenül is kimutatható a kapcsolat a Gulyás-féle Partizán, a Bajnaihoz köthető DatAdat és a Soros-hálózat között. Háttérben a külföldi donorokkal – írta meg a Mandiner.

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy külföldről érkező pénzekkel befolyásolták a választási kampányt

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy külföldről érkező pénzekkel befolyásolták a választási kampányt

Horváth József volt titkosszolgálati vezető szerint a nemzetbiztonsági törvény mielőbbi módosítására van szükség, az ország szuverenitásának megőrzése a tét.

Lassan lehull a lepel a baloldalról és a Partizánról: hálózatosodás, külföldi finanszírozás

Lassan lehull a lepel a baloldalról és a Partizánról: hálózatosodás, külföldi finanszírozás

A Gulyás Márton vezette Partizán együttműködött azzal az adatszolgáltató DatAdattal, amely Gyurcsány- és a Bajnai-kabinetekben szerepet vállaló Szigetvári Viktorhoz és Ficsor Ádámhoz köthető. A cég egyébiránt a tavaszi választási kampányban is feltűnt, méghozzá Márki-Zay Péter mögött is. Mélyfúrás egy akár nemzetbiztonsági kérdéseket is felvető hálózatosodásról – írja a Mandiner.

Külföldi szakemberek és hatalmas külföldről érkező összegek befolyásolták a választási kampányt

Márki-Zay Péter magyarázkodásba kezdett, az alkotmányjogász szerint az Állami Számvevőszéknek, illetve az illetékes nyomozóhatóságnak van hatásköre kivizsgálni a történteket – írta meg a Magyar Nemzet.

Így érkeztek külföldi pénzek a baloldali kampányba – II. rész

Így érkeztek külföldi pénzek a baloldali kampányba – II. rész

Márki-Zay Péter múlt héten egy interjúban bevallotta, hogy a baloldali kampány egy részét egyenesen az Egyesült Államokból fizették. Mindez azonban csak a jéghegy csúcsa. Egy jóval szélesebb kör is megmozdult ugyanis a baloldal választási sikere érdekében, adatgyűjtő cégtől politikai elemzőkön át, tematikus szakpolitikai NGO-k sorától az aktivistamozgósító szervezetig. Ezek együttesen pedig egy jól megtervezett teljes, „amerikai mintájú” kampányszervezet képét rajzolják ki, amelyet sorozatunk második részében mutatunk be.

Nemzetközi globalista erők próbáltak meg beavatkozni a magyar választásokba

Márki-Zay Péter a napokban egy podcast-adásban elismerte, egyesületéhez még a választásokat követően is több száz milliós külföldi adomány érkezett. Ezzel bebizonyosodott: nemzetközi globalista erők próbáltak meg beavatkozni a magyar választásokba, sértve ezzel országunk szuverenitását – írta meg az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán.

Vissza az oldal tetejére