Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Say hello to Ahmed

Georg Spöttle

2021.10.27. 15:30

 

Az, hogy mi, magyarok hogyan értékeltük a Békemenetet, ugye világos. Nekünk, keresztény konzervatívoknak csodás élmény volt. A nemzeti összetartozás egyik szimbóluma, éljünk Budapesten, Ungváron vagy Marosvásárhelyen. Mosolygós idős nénik és bácsik, zászlóval, énekelgetve, és sok fiatal, akik első alkalommal jöttek el szüleikkel, hogy támogassák a normalitást.

A baloldal persze mantrázta gyűlölködő hazugságait, hogy buszokkal hozták a románokat, és pénzt kaptak a résztvevők. Hát igen, mindenki magából indul ki. Na meg ment a „fideszes birkák” szöveg. Bár éppen ők követik a vágóhídra Gyurcsányt és bandáját, azokat, akik elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, és folyamatosan emelték a rezsit. Én nem értem, miért jó ez nekik, de ők ott Klárikáztak a DK és csatlósai rendezvényén.

Azt sem értem, hogy miről emlékeztek meg vagy mit ünnepeltek. Netán hogy elődeik felakasztották 1956 hőseit, vagy netán a 2006-os rendőrterrort méltatták?

„Klárikám, láttál már ilyen jó gumibotozást?” „Ferikém, majd megismételheted, csak nyerjünk, de nehogy szólj MZP-nek, mert ő mindig a szeretetről hadovál, mint valami szektás.”

Hát, valahogy így képzelem el. Igaz, náluk nem voltak sokan, de legalább kevesen. Habár FeGyőr megint lódított egy orbitálisat, hogy az Oktogonig áll a tömeg. Nem állt. Ha tömeget látott, azok mi voltunk, a hazafiak. A legnagyobb élményt Misi kollégám okozta, amikor egy osztrák lánnyal beszélgetett, aki megkérdezte tőle, hogy milyen tüntetés zajlik. Misi elmondta, hogy a Békemenet a hazaszeretetet és a kormányunk támogatását tükrözi. Az osztrák „sógornőnek” ez nem igazán tetszett, és jó libsi módjára agymosottaknak nevezett minket. Misi kedvesen rámosolygott, és csak annyit mondott: „Jó hazautat, és say hello to Ahmed”. A csajszi vágta, hogy a migránskérdés került elő, és nagy pufogva elviharzott.

Na ja, ha Bécsben tömeg van, akkor az migrációs hátterű fiatalemberek csoportosulása egy kis balhéra vagy szexuális zaklatásra. Ugye, az mennyivel jobb? Mint az iskolákban is. A tanító néni már nem Hansit, Peterleint vagy Katrint hívja ki felelni, hanem Omárt, Mohamedet és Dzsamilát.

Inkább maradok agymosott fideszes, valahogy jobban érzem magam. MZP persze már nyomja a brüsszeli narratívát, hogy szegény migránsok meg szegény Soros, ő aztán egyetlen migrit sem hozott még Európába.

Oké, személyesen nem, csak a szervezetei által. Meg kanadai mintájú befogadás, amely a szeretetre épül, és a bevándorlók majd beolvadnak a társadalmunkba, és a vegyes házasságból született gyermekek lelkes hazafiak lesznek. Minek? Vannak már így is lelkes hazafiak, és látjuk, mi folyik Bécsben, Berlinben, Londonban... Zéró integráció, bűnözés, terrorizmus. MZP baráti köre is elég érdekes, ott van a fényevő szektás Haas György, akivel fura üzleti kapcsolata volt egy multilevel marketing ügyletben, azaz piramisjátékban.

Embert barátjáról? Szerintem igen. A baloldal elkeseredésében a legfurább arcokat húzza elő, hogy leplezze a Gyurcsány-tervet. Remegnek a hatalomért, MZP küldetéstudata már az egekben, de hát ahogy a közmondás tartja: „fényevés közben jön meg az étvágy”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A britek száműzték a kormányzati kommunikációból a karácsonyt

A brit köztisztviselők kihúzták a „karácsony” szót egy tervezett kormányzati kampányból, mert attól tartanak, hogy a kifejezés sérti a kisebbségeket.

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túl teszi magát egy videó tanúsága szerint, mivel autója ilyenkor a buszsávot használja.

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Az iskolai tanács egy tagja megtiltotta a diákoknak, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol a Nobel-békedíjas Nadia Murad mutatja be könyvét, amelyben arról ír, hogy élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzser korában. Az iskolatanács felügyelője szerint a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását.

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Mindezt a volt elnök korábbi segítője, Sam Nunberg kotyogta el a a Breitbart News-nak.

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Szükséges lenne megállítani mind a hármat, még mielőtt hatalmas nagy károkat nem tesznek hazánkban.

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

A „trágyával etetett gomba” jelző csak egy a sok-sok minősíthetetlen jelző közül, amit a baloldal miniszterelnök-jelöltje megenged magának.

A hazai zsidóságot is köszöntötte hanuka ünnepén a miniszterelnök

A magyarországi zsidó szervezetek vezetőinek címzett levél útján köszöntötte a hazai zsidóságot hanuka ünnepén Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére