Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: fidesz

Fidesz-győzelem a miskolci időközi választáson

Időközi választást tartottak vasárnap Miskolc 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületében. A választáson óriási fölénnyel, a szavazatok 56,24%-nak megszerzésével a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyert.

Cirkuszi világszám: Donáth és Dobrev egymást lökdösi a hatalomért

Cirkuszi világszám: Donáth és Dobrev egymást lökdösi a hatalomért

Isteni kép: Donáth Anna mutató és a középső ujja között kidugott hüvelykujját lendületesen megmozgatja Dobrev Klára orra előtt. Fityiszt mutat a DK árnyékkormányának. Ami szerinte (is) úgy hülyeség, ahogy van. S majd a Momentum megmutatja, hogy törvényesen is le lehet váltani a Fideszt.

Csák-Hiller vita a Tranziton: a mi értékünk isten, család, haza

Csák-Hiller vita a Tranziton: a mi értékünk isten, család, haza

Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter és Hiller István MSZP-s politikus vitázott a Tranziton a magyar kultúra jövőjéről.

Zavaros elveket valló férfi akarta felgyújtani a szegedi Fidesz-irodát

Egyszerre punk és Jakab Péter követője. Micsoda életérzés.

Továbbra is tapintható a választás óta jellemző ellenzékváltó-hangulat

A KATA módosításának nincs hatása a pártpreferenciára: a kormánypártok támogatottsága stabil, az ellenzéki pártok még mindig válságban vannak – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb pártpreferencia-kutatásából. Továbbra is a Fidesz–KDNP mögött áll a magyarok abszolút többsége 54 százalékkal, míg a parlament hat baloldali pártja közül négy nem jutna be önállóan a parlamentbe.

A magyarok a legelégedettebbek a kormányukkal Közép-Európában

A magyarok a legelégedettebbek a kormányukkal Közép-Európában

Közép-Európa 12 vizsgált országa közül Magyarországon (61 százalék) és Szerbiában (60 százalék) volt a legmagasabb a kormányzati munkával való elégedettség – derül ki a Nézőpont Intézet május-júniusban készített közép-európai kutatásából. A felmérésből kiderült, hogy a régió többi országában a felnőtt lakosság több mint fele elégedetlen volt kormánya teljesítményével, a legborúlátóbbak a szlovákok (74 százalék) voltak.

Elsöprő Fidesz győzelem az időközi választáson

Elsöprő Fidesz győzelem az időközi választáson

Horváth Ádám (Fidesz-KDNP) nyerte Budapest 16. kerületének 2. egyéni választókerületében tartott időközi önkormányzati választást vasárnap – olvasható a valasztas.hu oldalon.

Burleszk: a DK Orbánt célozta habos tortával, de saját magát találta el

Burleszk: a DK Orbánt célozta habos tortával, de saját magát találta el

Nagy lehet a baj a baloldalon, talán még annál is nagyobb. Az igazmondás krónikus hiányának mérgező széruma annyira átjárta a főkolomposok és a nekik megfelelni akaró beosztottak lelkét, hogy egyszerűen képtelenek ebből a helyzetből kilépni. Őszintén beszélni. Legalább önmagukkal.

Több mint kétharmad – 32 időközi választásból 28 helyen nyert a Fidesz által támogatott jelölt

Az időközi önkormányzati választásokon 32-ből 28 helyen a Fidesz-KDNP jelöltje, és csak 4 helyen győzött az ellenzék jelöltje. Amíg a Fideszes jelöltek átlagosan 66,7% kaptak, a második helyezettek csak 28%-ot – olvasható az Alapjogokért Központ bejegyzésében.

Vissza az oldal tetejére