Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: mzp

Márki-Zay Péter szerint a brüsszeli szankciók jók és működnek

Márki-Zay Péter ragaszkodik álláspontjához, amit már az elbukott választás előtt kitartóan hangoztatott: szerinte az Oroszország elleni uniós szankciók hatásosak, és működnek. Annak ellenére, hogy Európában elszabadultak az árak, az oroszok pedig sokat keresnek rajta. A bukott baloldali jelölt és Rétvári Bence parlamenti államtitkár a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón vitázott pénteken.

Karácsony bejelentette új ötletét, pártot alapítana a bukott balos messiás

Karácsony bejelentette új ötletét, pártot alapítana a bukott balos messiás

Budapest főpolgármestere csak a választás után rukkolt elő egy újabb zseniális tervvel. Biden is csak felfelé megy, közel ötven százalékkal emelkedtek az üzemanyagárak Amerikában. Szélsőségektől mentes pártot alapítana a szélsőséges Márki-Zay Péter.

Márki-Zay összevissza beszél, Bajnaiék akcióban, több városban kampányolt Orbán Viktor

Márki-Zay összevissza beszél, Bajnaiék akcióban, több városban kampányolt Orbán Viktor

Orbán Viktor elzárta a gázcsapot Ukrajna felé – mondta Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje a 888.hu stábjának a Széll Kálmán téren tartott keddi fórumán. Bajnai Gordonhoz kapcsolódó adathalász céggel együttműködve zavaros sms-eket küld kormánytisztviselőknek is a baloldal. Több városban is kampányolt ma Orbán Viktor.

Ilyen az, amikor a baloldal „békepárti”

Ilyen az, amikor a baloldal „békepárti”

A baloldal azt állítja, nem akarnak háborút, mégis egyre-másra kerülnek elő a kijelentések, hogy a hatalmon lennének, háborúba sodornák az országot.

A baloldal a fegyverszállítást mellet áll, Magyarország békét akar

A baloldal a fegyverszállítást mellet áll, Magyarország békét akar

Ismét az ukrajnai fegyverszállítás mellett érvelt Márki-Zay Péter. Belgrádban tárgyalt Alekszandar Vucic szerb államfővel Orbán Viktor miniszterelnök szombat reggel. Újabb humanitárius segítséget jelentett be Szentkirályi Alexandra.

Róna Péter megszakértette: szerinte akár a Soros-szervezetek is alkotmányozhatnának

Róna Péter megszakértette: szerinte akár a Soros-szervezetek is alkotmányozhatnának

A magyar társadalom problémái és elvárásai iránt érzéketlen személyt jelölt a baloldal köztársasági elnöknek. Róna Péter pazarlásnak tartja a rezsicsökkentést, támogatja a migrációt, s a szivárványkoalíció győzelme esetén – jogellenesen – hatályon kívül helyezné az alaptörvényt is, s civil szervezetekkel, valamint NGO-kkal íratna új alkotmányt. Sokat mond, hogy még a saját politikai szövetségesei is erősen bírálták Róna Pétert, szakmai hozzáértése mellett az erkölcsi integritását is többen megkérdőjelezték – írja a Magyar Nemzet.

Márki-Zay Péter megint egy óriásit kamuzott | Videó

A baloldal üdvöskéje újabb kamu dumát terjeszt Orbán Viktorról.

Soroshoz köthető kutató véleményét visszhangozza Márki-Zay

Dalibor Rohac szerint „megkönnyebbülés”, Márki-Zay szerint „főnyeremény” lenne Brüsszel számára az ellenzéki győzelem – írja a Mandiner.

Századvég: Orbán Viktor kormányzása javított a magyar családok anyagi körülményein

A magyarok csaknem kétharmada úgy gondolja, hogy a családja anyagi helyzete összességében javult, amióta Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke – derül ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felmérésének összefoglalójából, amelyet kedden juttattak el az MTI-hez.

Márki-Zay nem ért a joghoz

Márki-Zay nem ért a joghoz

„Én nem értek a joghoz” – ezt volt Márki-Zay Péter végső érve egy múlt heti rendezvényen, amikor kiderült, hogy meglehetősen tájékozatlan alkotmányjogi kérdésekben. A baloldal miniszterelnök-jelöltje joghallgatóknak akarta elmagyarázni, hogy népszavazáson kellene elfogadni egy új alkotmányt. Az egyetemisták azonban felhívták a politikus figyelmét arra, hogy alaptörvényről nem lehet népszavazást kiírni.

Vissza az oldal tetejére