Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Röhögjünk együtt Soroson!

Horváth K. József

2020.05.14. 16:59

Soros nagyon kétségbe lehet esve.

Legújabb Orbán-ellenes Barba-trükkjét ugyanis, miszerint a magyar kormányfő diktátor lenne, senki nem akarja komolyan venni. Kékülve-zöldülve kaparhatja magát. Noha hónapok óta mást sem hallani nemzetközi médiahálózatából, minthogy a koronavírus-törvény elfogadásával Orbán korlátlan hatalommal rendelkező diktátorrá léptette elő magát. Erre a magyarok meg csak röhögnek. Mérgében gondolhatott egyet és maga is beszállt a buliba.

Vélelmezhette, ha személyesen is megismétli a megalapozatlan vádat, akkor annak hipp-hopp megterem a valóságalapja, s a magyarok végre beveszik ezt az ostoba hazugságot és Orbán Viktor és rendszere ellen fordulnak. Ezt volt bátor mondani: „Orbán Viktor már a koronavírus-járvány miatt kialakult vészhelyzetet és a »fogságban tartott« parlamentet is felhasználta arra, hogy diktátorrá nevezze ki magát Magyarországon.”

És láss csodát, mi történt? Az égvilágon semmi!

A Fekete-tenger továbbra sem vette föl neve színét, Amerikában nem ért véget azonnal a járvány, ahogy a Duna is északról folyik délre, s nem fordítva, s még most is csak vár rá, hogy Karácsonyék végre vízibiciklisávokat fessenek fel rá a „zöld Budapest” jegyében.

Ekkor jobb ötlete támadt, felhívta fogtündér haverját, az egykori belga miniszterelnököt – szegény belgák –, Guy Verhofstadtot, aki gyakorlott vitéz Orbán gyalázásában. Egyidőben a pedofil kommunista – isteni párosítás – cimbijével, Daniel Cohn-Bendittel mást sem csináltak az Európai Parlamentben, csak szidták a magyar miniszterelnököt, ha kellett, ha nem. Ahelyett, hogy Guy jelezte volna Danielnek, hogy nem frankó gyerekkezekkel növelni a férfiasságot. Szóval George bácsi füttyentésére elő is ugrott Guy a bokorból, és azonnal elkezdte nácizni Orbánt, mondván „Adolf Hitler 1933-as Felhatalmazási törvénye óta nem látott ilyen fellépést Európa”.

Neki se számított, hogy az Európai Bizottság alelnöke,

Vera Jourová kétszer is nyilvánosan jelentette ki, hogy a koronavírus-törvény semmiben nem tér el az uniós jogtól,

tehát teljesen alaptalan diktátorozni.

Sőt, a magyar baloldalnak sem számított, hogy Soros és Verhofstadt ilyen durva, nácizó támadást intézett a magyar miniszterelnök ellen.

Senki nem kérte ki közülük ezt a megengedhetetlen minősítést, amely a nagyvilág számára is bizonyíthatta volna, hogy Magyarországon igenis értékorientált, demokráciabarát baloldal működik, amelyre legalább olyan sértés Orbán Viktor nácizása, mint a magyar választók millióira.

Hiába néztem végig a Facebook-oldalakat, egyetlen elítélő mondatot nem lehetett tőlük olvasni. Gyurcsány a visszautasítás helyett csak rátett erre egy lapáttal, amikor „köztársaságnak hazudott önkényuralomról” beszélt. Asszonya, Gyurcsányné Jakab Péter jobbikos vezérrel egymás tenyeréből evett, midőn a „demokrácia karanténba zárásával” vádaskodtak. Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselőnek se jutott eszébe kikérni magának Soros és Verhofstadt brutalitását, de a magyar demokrácia hiányáról annak ellenére nem felejtett el érvelni Brüsszelben, hogy tudta, emiatt hazaárulónak fogják bélyegezni, amit szemlátomást most sem ért, és rosszul is visel. S ne feledkezzünk el Budapest nagy demokratájáról, Karácsony Gergelyről sem. Elítélő álláspont nála sem volt, noha óránként ír valami felelősséghárító bejegyzést a Pesti úti idősotthon eddig 44 halottat produkáló botránya ügyében. A főpolgármester – mint ismert – külön képviselőt állomásoztat Brüsszelben a mezítlábas Jávor Benedek személyében, aki szintén nem küldte el se Sorost, se Verhofstadtot melegebb éghajlatra. Megerősítve az eddig is nyilvánvalót, hogy ők is a Soros-hálózat tagjai.

Csak Szijjártó Péter volt kemény és határozott, amikor leszögezte Verhofstadttal kapcsolatban: „A Soros-terv egyik kulcsfigurája, a nemzetközi liberális mainstream egyik vezére most sem hazudtolta meg önmagát: beállt a sunyin nácizók táborába.

Guy Verhofstadt egy rosszindulatú, kártékony ember:

Brüsszelben és Strasbourgban folyamatosan az európai nemzetek gyengítéséért dolgozik. Példás végrehajtója Soros György akaratának. Guy Verhofstadt viszont nem szerepel a magyar választói névjegyzékben, ezért egyáltalán nem számít, mit gondol a törvényeinkről.

Nekünk csak a magyar emberek számítanak: egészségüket és munkahelyeiket megvédjük, akármit is mond Guy Verhofstadt.”

Gyuri bácsi tehát kénytelen tudomásul venni, hogy személyes fellépése ezúttal sem nyomott semmit latba, Orbánnal szemben újabb komoly kudarcot könyvelhetett el. Ha tetszik, még nevetségesebbé vált.

Végre tudomásul kéne vennie, hogy a magyarok és Orbán Viktor közé még ő sem tud éket verni! De ha a továbbiakban is erőlködni akar ebben a szerinte vérestorkú szólás- és sajtószabadsággal működő fene nagy diktatúrában, hát csak tessék, csak tessék!

Röhögünk mi rajta továbbra is szívesen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére