Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: verhofstadt

A lakossági szenvedés árán is kitartanak a szankciók mellett

A lakossági szenvedés árán is kitartanak a szankciók mellett

Minden jó műnek elégedetlenség az apja, szorgalom az anyja – írja Kassák Lajos. Őszintén remélem, hogy a háborúval kapcsolatos szankciók okozta nemzetközi árrobbanás miatti elégedetlenségnek is meglesz az eredménye. A „jó mű” esetünkben minimálisan a szankciók eltörlése, maximálisan pedig a béke kinyilvánítása lehet.

A Fogtündér Orbánt akarta nevetségessé tenni, de saját magát sikerült

A Fogtündér Orbánt akarta nevetségessé tenni, de saját magát sikerült

Voltaképpen örülök neki, hogy Guy Verhofstadt kigyógyult a vesebetegségéből, s hogy újra az egészséges emberek között üdvözölhetjük. A baj csak az, ha nem gyötri a veséje, akkor több ideje van Magyarországgal foglalkozni és hülyeségeket beszélni.

Vétó: Verhofstadt megint ocsmányul kóstolgatja Orbán Viktort

Vétó: Verhofstadt megint ocsmányul kóstolgatja Orbán Viktort

Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnök, az Európai Parlament liberális EP-képviselője, az ismert fogtündér mindig is örömét lelte abban, ha Magyarországot és Orbán Viktort bírálhatta. Ha ehhez hozzátesszük, hogy ő Soros György egyik legelkötelezettebb barátja, akkor máris könnyebben érthető a rá jellemző inasosan előredőlő, szolgalelkű testarttás.

Röhögjünk együtt Soroson!

Röhögjünk együtt Soroson!

Soros nagyon kétségbe lehet esve.

Tetemes sivalkodáskoncertet rendezett Verhofstadt

A "belga fogtündér" ismét tetemes sivalkodásba kezdett Magyarországgal és Orbán Viktorral kapcsolatban egy, a 168 Órának adott interjúban.

Mutatjuk, mennyire mérvadó Verhofstadt hisztirohama

A szerdai EP-vita nem is lehet kerek az európai liberálisok (ALDE) bohócának sivalkodása nélkül, a netezõk azonban apró darabokra cincálták õt.

Verhofstadt még mindig nem akarja érteni a Brexitet

A Brexit-tárgyalásokkal megbízott politikus szerint a Westminster hídon elkövetett terrortámadás csak arra bizonyíték, hogy Európában még szorosabb együttmûködésre van szükség. Úgy tûnik ez valahogy mindig, minden problémára gyógyír Brüsszelben.

Brexit: Verhofstadt 15 hónapot adott a briteknek

A feleknek mindössze 14-15 hónapjuk lesz a brit uniós kilépés feltételeirõl szóló tárgyalások lezárására azt követõen, hogy az Egyesült Királyság a jövõ év elején hivatalosan bejelenti távozási szándékát - figyelmeztetett a keddi strasbourgi egyeztetéseken az Európai Parlamentet (EP) képviselõ Guy Verhofstadt.

Guy Verhofstadt is beleszólt a magyar kvótareferendumba

A korábbi belga miniszterelnök arra buzdítja a magyarokat, hogy szavazzanak igennel a kötelezõ betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazáson.

Vissza az oldal tetejére