Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: baloldal

Tekintse át a nemzetbiztonsági bizottság a baloldali külföldi kampánytámogatások ügyét!

A kormánypártok frakcióvezetői kezdeményezni fogják, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága tekintse át a baloldali pártok külföldi kampánytámogatásának ügyét – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz és a KDNP közös frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Balatonalmádiban.

ifj. Lomnici Zoltán a 888-nak: Az ellenzéki összeborulás körében a fatális törés április 3-án történt meg

ifj. Lomnici Zoltán a 888-nak: Az ellenzéki összeborulás körében a fatális törés április 3-án történt meg

Gyurcsány Ferencnek olyan presztízse, hírneve van, amely számára egy nyilvános kormányon belüli pozíció betöltését teljes mértékben ellehetetleníti – mondta a 888.hu érdeklődésére Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője.

Kaktusz: Ez vár az Orbán-kormányra

A XXI. Század Intézet Kaktusz című műsorában G. Fodor Gábor politikai filozófus és Gerő András történészprofesszor beszélget havonta kétszer, félórában a magyar politikáról. Az új évad első részében többek között szó esett a politikai tér megváltozhatatlan sajátosságairól, az európai kormányokra váró dühmenedzsmentről, valamint a kormányon lévő erők önreflexiójának fontosságáról. A vendégek egyetértettek abban, hogy baljóslatú ősz közeledik, ami soha nem látott kihívások elé fogja állítani az európai kormányokat, és próbára teszi cselekvőképességüket.

Gyurcsá(R)nyék

Gyurcsá(R)nyék

Hogy jut egyáltalán valakinek az eszébe ennyi bukás és 12 évnyi vereség után, hogy árnyékkormányt alakítson? Ki kérte meg erre? Ki hatalmazta fel? Hogy képzeli?

A magyarok nem kérnek a baloldalból

A magyarok nem kérnek a baloldalból

Április 3. végzetes vereség volt a baloldal számára. Annyira brutálisan kikaptak, hogy azóta sem tértek magukhoz. Vasárnap visszatért a Budai Vár is.

Az amerikai lóvé

Az amerikai lóvé

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a választási kampány idején a hazai baloldal Amerikából kapott jelentős összegeket az Orbán-kormány elleni „küzdelemhez”. A szépséghiba csupán annyi, hogy a magyar törvények szigorúan tiltják a belpolitikai szereplő külföldről történő támogatását.

Deutsch Tamás a 888-nak: A magyar emberek érdekei mellett kell kiállni

Deutsch Tamás a 888-nak: A magyar emberek érdekei mellett kell kiállni

Deutsch Tamás, fideszes európai parlamenti képviselő a tihanyi Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondoklatexpón adott mini-interjút a 888.hu-nak.

A bevándorláspárti erők nem adják fel

A bevándorláspárti erők nem adják fel

A nyugati médiumok továbbra sem képesek különbséget tenni a jobb élet reményében útnak induló és illegálisan Európába érkező migránsok és az életükért menekülő emberek között. Jól példázza ezt, hogy a brüsszeli hatalmi centrummal szinte szimbiózisban működő Politico a múlt hét folyamán ismételten egy olyan cikket jelentetett meg, amelyben a szerző felrója az európai nemzeteknek, hogy „nemcsak az ukrán menekülteket kellene nyitott szívvel és határokkal várni”. Nem meglepő módon a cikk hemzseg a tárgyi tévedésektől, valóságtorzításoktól és szimplán téves megállapításoktól, amivel párhuzamosan érzelmi zsarolással próbál bűntudatot kelteni a „diszkriminatív” európai nemzetekben. Annak fényében viszont értelmet nyer minden, hogy az írást jegyző Anita Mihaeljana a Soros György által pénzelt Nemzetközi Válságcsoport Európa és Közép-Ázsia programjának gyakornoka.

Vissza az oldal tetejére