Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Piszkostizenkettő
 
 
 
 

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erõkkel szemben

Vincze Viktor Attila

2019.03.21. 18:28

Hiába próbáltak meg mindent a bevándorláspárti globalista erõk a nemzetállamok szuverenitásának védelmét és a kötelezõ migránsbetelepítés elutasítását képviselõ Magyarország szankcionálására. A Fideszt és Orbán Viktort lejáratni akaró európai elit egyetlen politikai célja sem valósult meg. Magyarország viszont méltósággal, önálló európai tényezõként jött ki a vitából.

Brüsszeltől New Yorkig amiatt sivalkodnak most a globalista médiumok, hogy számukra csalódást okozó váratlan eredménnyel, a Fidesz, Magyarország és Orbán Viktor politikai győzelmével zárult az Európai Néppárt (EPP) szerdai ülése. 

A bevándorláspárti erők azt hitték, hogyha minden pénzügyi és politikai lobbierejüket, zsarolási potenciáljukat latba vetik a Néppárt befolyásolására, akkor az elmúlt évtizedek gyakorlatának megfelelően a néppárti tagság most is kezes bárányként lehetetleníti majd el a "haladók" útjában álló Fideszt és annak vezetőjét, Orbán Viktort.

De kudarcot vallottak, mert Orbán Viktor személyében egy olyan politikus ellen indítottak háborút, aki az európai politikai közélet egyik legtapasztaltabb és legjobb taktikusa. Hiába kampányolt hetek óta összehangoltan a teljes európai, nemzetközi és magyarországi ellenzéki és bevándorláspárti sajtó Orbán Viktor ellen. Hiába fogtak össze a migrációt támogató baloldali, liberális és elvtelen politika pártok – még a Néppárton belülről is sokan – a Fidesz ellehetetlenítését célzó határozati javaslat elfogadása érdekében. 

Egyáltalán nem az történt, mint amire a bevándorláspártiak számítottak.

A számtalan politikai csatát megélt Orbán Viktor ugyanis nem futamodott meg, hanem határozottan, ugyanakkor taktikusan kiállt a saját politikai krédójáért, tehát mindazért, amire felhatalmazást kapott a magyar választóktól.

A vita során kiderült, hogy amit Orbán Viktor és Magyarország képvisel az EU-ban, az a jelenlegi európai viszonyok között egy olyan önálló és komoly politikai tényezőnek számít már, amit nem lehet csak úgy elsöpörni az útból. Ennek megfelelően a CDU/CSU és az osztrák ÖVP a józan ész jegyében egy visszafogottabb álláspontot képviselt a Fidesz tagságáról szóló pártvitában. 

A multikulturalizmust minden fölé helyező bevándorláspárti erők húsz évvel ezelőtt még simán képesek voltak ellehetetleníteni Jörg Haider szabadságpártját az Ausztria ellen bevezetett politikai kiközösítés és embargópolitika alkalmazásával. 

Most viszont hiába ácsorgott a magyargyűlölő Judit Sargentini a néppárti tanácskozás helyszínének a bejáratánál. Nem teljesült a vágya: sehonnan nem zárták ki a Fideszt.

Mondhatni szimbolikus is az ő személyes kudarca ebben az ügyben, hiszen miközben a holland bevándorláspárti politikus nézeteire a legutóbbi utrechti terrortámadás óta már a saját hazájában sem kíváncsi senki sem, ő ennek ellenére továbbra is görcsösen kitartott a magyarok elleni akciózás mellett – persze a bevándorlók érdekeire hivatkozva. 

Sargentini személyes érintettsége a magyarellenes ügyben jól mutatja, hogy a Fidesz elleni akció kudarca most már nemcsak a Néppárton belüli balosok, hanem a teljes európai bevándorláspárti politikai oldal kudarcát is jelenti már.

A Fidesz elleni szervezkedésnek az lett a vége, hogy a Néppárt egyelőre egységes maradt.

Orbán Viktor miniszterelnök az ország méretéből adódó súlyát jóval meghaladva olyan politikai önérvényesítési képességet mutatott, ami által egy komoly és önálló európai politikai tényezőként jött ki a vitából. 

OLVASTAD MÁR?

Piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Orbán: Mindenkinek ott kell lenni!

Részvételre buzdít a magyar miniszterelnök.

Ismerkedjetek meg a legolcsóbb kézműves sörrel

Ismerkedjetek meg a legolcsóbb kézműves sörrel

Szabad vasárnap

Számos kisüzemi magyar sör van, ami nem olyan ismert, pedig érdemes ezeket is megkóstolni!

A Popsi nagybácsikája

A Popsi nagybácsikája

Piszkostizenkettő

Történetek a Keskeny Károly ciklusból – A kultúrrendőr – Pozsonyi (b)irodalma 16.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére