Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter és a halálkampány

Bohár Dániel

2022.01.05. 12:00

Hogy mondhat valaki ilyet? Honnan jut valakinek egyáltalán eszébe ez a gondolat? 

 

Újabb év, újabb remények – gondolja az ember. Január elsején ártatlannak tűnő felhívást láttam a közösségi médiában, miszerint Márki-Zay Péter újévi köszöntőt mond majd szokásos módján az íróasztala és a könyvespolca között. A tippem be is jött, így történt. Márki-Zay leült és elkezdett beszélni.

Bevallom őszintén, nem számítottam arra, hogy egy újévi köszöntőben is lehet 1 perc/baromság teljesítményt nyújtani, de a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje képes volt erre is.

El is érkeztünk a mélyponthoz, amikor Márki-Zay arról kezdett el beszélni, hogy most végre lehet esélye a baloldalnak a választási győzelemre, mert a Covid “megtizedelte” az idősebb magyar lakosságot és ugye az idősek Márki-Zay borzasztó agymenése szerint fideszesek, tehát a Fidesz szavazói haltak meg.

Igen, a baloldal miniszterelnök-jelöltje ezt egy videóban részletesen elmesélte. És igen, nem mondatták le a videó után azonnal.

A kegyeletsértő, undorító kijelentés még a Kétfarkú Kutya Párt elnökénél is kiverte a biztosítékot. Kovács Gergő egyszerűen “parasztságnak” nevezte Márki-Zay kijelentését és igaza van, mert ez tényleg olyan szintű parasztság, amire nincsenek szavak.

Nyugi, a független-objektív sajtó nem akadt ki Márki-Zay mocskán. A telex még fokozni is tudta. Bizonyos Bolcsó Dániel arról írt cikket, hogy felháborodtak (minden normális ember) Márki-Zay kijelentésén, majd a “járványban elhulló Fidesz-szavazókról” értekezett.

Figyelj Bolcsókám, elhullani az állatok szoktak, az emberek meghalnak, elhunynak. Vagy ha ti liPsik egymás halálát elhullással illetitek tegyétek, de a lélekkel is rendelkező embereket ebből az okádékból hagyjátok ki.

Márki-Zay másnap ismét bejelentkezett és nem elnézést kért vagy bejelentette a lemondását, hanem megismételte végtelenül gusztustalan kijelentését, majd hozzátette, hogy sokszor előfordul vele, hogy nem azt mondja, amit szeretne.

Nem azt mondja amit szeretne? Ez az ember akar lenni Magyarország miniszterelnöke?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére