Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék gyámság alá helyezték Márki-Zay Pétert

K. Gaál István

2022.01.07. 12:00

 

Félő, hogy vége van az elmúlt évtizedek legnagyobb politikai ámokfutásának. Márki-Zay Péter eddig simán beszélhetett – bevallottan – hülyeségeket, ám úgy tűnik, hogy befejeződött ez a csodás ámokfutás, mert a baloldal listájának vezetője (mondjuk egyelőre nincs lista, de már vezeti), jó kommunista szokás szerint kapott egy cenzort.

A pitbull keménységével munkába állt Péterfi Judit rövid pórázon tartja a rombolóhajó alaposságával zúzó Márki-Zayt. Az ATV korábbi munkatársa nem is sokat szórakozik. Kezdte ugye azzal, hogy nem engedte válaszolni egy sajtótájékoztatón elhangzott kérdésre a jó jelöltet, pedig biztos jókat mondott volna. Aztán folytatta azzal, hogy Péterfi Judit a testével védte meg a rábízott ápoltat, nehogy már olyat mondjon, amitől tovább repedezik az egész baloldal. Végül pedig beült Márki-Zay Péter videójába és kérdésekkel irányította a miniszterelnök-jelöltet. Azt nem tudni, hogy utóbbi videó felvételét hányszor kellett újra kezdeni és az sem világos, hogy hány vágás van benne.

Szóval Márki-Zay Péter kapott egy politikai szájzárat, de talán még ennél is súlyosabb a helyzet. Szegény elmebeteg kapott egy ápolót…

El tudjuk képzelni, hogy mi mehetett a baloldali döntéshozók között. Vélhetően ügyesen összeült a válságstáb az Apró-villában és Gyurcsány Ferenc, valamint Dobrev Klára a vacsora közben eldöntötte, hogy ki kell találni, mert Márki-Zay idióta nyilatkozatai elviselhetetlenné teszi a hétköznapot. Ezért aztán gyámság alá helyezték a jelöltjüket, akinek így már egy önálló lépése, mondata és talán gondolata sem lehet a jövőben.

Teljessé vált a kontroll Márki-Zay felett és innentől kezdve csak azt teheti, amit Feriék jóváhagynak neki.

Hogy mit szólhatott ehhez az egészhez MZP azt is tudhatjuk. Egyrészt vélhetően nem értette meg, hogy miről van szó, mert szegénynek már az óvodában is nyilván alagút volt a jele. Másrészt pedig annyira hataloméhes, hogy már ez sem érdekli. Csak az számít neki, hogy nyerjen. Eddig leginkább a Fidesz győzelmén dolgozott, de most gyámság alatt már Gyurcsányék sikeréért tehet. Ez már persze nem ő. Eddig Dobrev Klára volt Gyurcsány Ferenc magyar hangja. Mostantól pedig Márki-Zay Péter lesz. Persze eddig is tudtuk, hogy ki a főnök a baloldalon, de már látjuk is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére