Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Föld S. Péter balos politikai érdekből a halálba küldené az embereket

Horváth K. József

2021.01.25. 19:00

Ha az ember nem tudná, hogy a szélsőségesen kormánypártinak nem nevezhető hírklikkes Föld. S Péter tagja volt a hetvenes-nyolcvanas évek lelkeket sötétítő Neoprimitív zenekarnak, írásaiból e nélkül is sejthető lenne valami a zenekar neve és „jeles” tagja kapcsolatáról.

Illusztrációként csak egy versszakot idézek az ’Anya csak egy van’ című dalukból. „Mert én is iszom pálinkát és sötét vagyok / És verem az asszonyt mert ő is sötét / és kitépem a kezét, s a hátába szúrom / és szól a gitár, mert anya csak egy van, / hát így neked írom a dalt, neked énekelek, ó-ó-ó /”

Ezek után az MSZP-közeli portálon megjelent minapi cikkének idézete joggal emlékeztetheti az olvasót egykori zenekarának nevére: „Magyarország miniszterelnöke visszaél azzal, hogy szeretnénk újból normálisan élni. Tudja ezt, és zsarol bennünket. A kínai és az orosz vakcinát szeretné ránk erőltetni, minél hamarabb és minél nagyobb mennyiségben.” Ám ez a nagyszerűnek jóindulattal sem nevezhető Föld S. Péter még fenti aljasságát is képes fokozni, amikor kijelenti, hogy azért erőlteti a kormány a keleti védőoltásokat, mert „Orbán és csapata keresni akar a kínai és az orosz vakcinán.”

Nyilván érzik, hihetetlen gonoszság gyűlt össze ebben az emberben. Gyűlölet azzal szemben, aki megmozgat minden követ azért, hogy az Európai Unió lassúsága ellenére életmentő vakcinákkal tudja kiigazítani a szervezet bűnösen lassú beszerző munkáját. Tudjuk – a járvány jelenlegi hazai helyzetében – napi mintegy száz halottal és nemzetgazdasági szinten tíz-tizenöt milliárd forintos kárral lehet számolni. Tehát mennél később jutnak az emberek tömegesen oltóanyaghoz, annyival több emberélettel fizetünk, hogy az anyagi kár halmozódásáról ne is beszéljünk.

És akkor jön ez a Föld S. Péter – az MSZP-s kiadó hathatós támogatásával, amihez ugye Gyurcsány Ferenc bólintása is szükséges, felsorakoztatva maga mögött az egész sertéstáplálékról elhíresült balos koalíciót – és elkezdi riogatni az embereket a kínai és az orosz vakcinával. Naivitásból, tájékozatlanságból hadd bizonytalanodjanak el az emberek. Félrevezetett állapotukban – akarva-akaratlan – hadd feküdjenek keresztbe a kormány életmentő erőfeszítéseinek. Hadd húzódjon a járvány ameddig csak tud, annál rosszabb lesz a magyaroknak, s annál jobb a társadalmi elégedetlenség erősödése láttán a kezüket dörzsölő ellenzéki politikának. Hátha megbukik a rendszer magától, ha már ők tíz éve alkalmatlanok arra, hogy demokratikusan hatalomra kerüljenek.

Mert ahogy Föld S. a Kádár-világnak zenélt, most az egykori bolsik mai utódainak húzza a talpalávalót – változatlan (neo)primitivitással.

Hiszen a korrupciós érv a legdurvábbak közé tartozik, amit itt és most alkalmazni lehet. Azt sugallani, hogy az emberek ne oltassák be magukat a keleti vakcinákkal, mert azok Föld S. szerint „mindenki tudja, milyenek”. Ráadásul még keresni is akar rajta valaki, ez minősíthetetlen.

Aljasságban hasonló, mint Gyurcsányék petíciója, hogy csak uniós engedéllyel rendelkező vakcinával oltassák be magukat az emberek. Látható, hogy Föld S. is inkább halálba küldené az embereket ahelyett, hogy kussolna, ha már nem bírja azt mondani, amit a virológusok sorozatban kijelentenek: minden vakcina kifogástalan, amit a magyar hatóság annak ítél. Amúgy a kínaival már tízmilliókat oltottak be sikeresen, ahogy az orosszal is milliókat. Sőt, a Vajdaságban magyarokat is, akikkel bárki közvetlen kapcsolatot teremthet, ha nem hisz a külügyminisztériumok közötti rendszeres üzenetváltásban, amelyek hivatalosan is megerősítették a vakcina eredményességét.

És azt kell mondjam, velük fúj egy követ az Európai Bizottság is, amelynek egészségügyi biztosa, Stella Kyriakides cáfolta, hogy már 14 európai ország jelentkezett utánunk kínai vakcináért. Eközben Orbán Viktor közölte, bizonyos „cégeknek milliószám állnak a raktárában a vakcinák, Brüsszel nem adja ki az engedélyt, ugyanezzel a hatóanyaggal már oltanak Kanadában, Izraelben meg Angliában.” A kormányfő kijelentését tovább erősíti, hogy a legfrisseb hírek szerint Brüsszel egyenesen titkolja a vakcinabeszerzésre vonatkozó szerződéseket.

Az EU primitív érvelését egyébként annak ellenére terjesztette boldogan az ellenzék és médiája, hogy jól tudta, nem az EU-nál, hanem a magyar külügyben jelentkezett a 14 nagykövet, hogy megtudja, kit kell keresni Kínában vakcina-ügyben.

Tehát az EU-tagállamok többsége is látja, hogy az Európai Bizottság által diktált „tempóval” nem jutunk előre a járvány megfékezésében. A szervezet messze nem áll azon az állásponton, mint Orbán, aki szerint „mindegy, hogy a macska fekete vagy fehér, csak fogja meg az egeret.”

Nem ez az elemi érdekünk, tessék mondani?

Nem az az érdekünk, hogy Föld S-t és sötétlelkű társait elküldjük melegebb éghajlatra, mert bizalmatlanságot mernek szítani azzal szemben, aki magyar életeket akar megmenteni?

Sajnos a baloldalon ezt senki nem tette meg. Sőt, még fizetnek is neki, hogy holnap is ilyen (neo)primitív legyen.

Csakhogy ez már nem a Kádár-rendszer! Nagyon nem.

Képzeljék mi lenne, ha rájuk lenne bízva a magyarok élete, egészsége?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére