Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: európai bizottság

Orbán Viktor: A visegrádi négyeknek továbbra is van jövője

Orbán Viktor: A visegrádi négyeknek továbbra is van jövője

Konkrét és nehéz témák kötik össze a visegrádi országokat, és az ezekben a témákban felmerülő kérdésekre együtt könnyebben adnak választ, mint külön, ezért a visegrádi négyeknek (V4) továbbra is van jövője – mondta a miniszterelnök csütörtökön a szlovákiai Kassán.

Magyarország jövőre hozzáférhet az uniós forrásokhoz

Magyarország jövőre hozzáférhet az uniós forrásokhoz

Sajtóértesülések szerint az év végéig aláírhatják azokat a megállapodásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy Magyarország jövőre hozzáférhessen az uniós forrásokhoz – mondta a területfejlesztési miniszter csütörtökön Budapesten.

Négy EU-tagország is elégedetlen a migrációkezelés szigorával

Olaszország, Görögország, Málta és Ciprus szerint túl nagy teher nehezedik rájuk, emiatt szombaton követelték az Európai Bizottság beavatkozását.

Navracsics: November 19-én kezdheti meg működését az Integritás Hatóság

Az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében az Integritás Hatóság az európai uniós források felhasználásával kapcsolatos csalás, összeférhetetlenség, korrupció vagy más jogsértés kivizsgálására jön létre.

Varga Mihály biztos abban, hogy meg fogunk állapodni az Európai Bizottsággal

A kormány célja jelenleg az, hogy a gazdaságot felzárkózási pályán tartsa, a foglalkoztatás szinten maradjon és továbbra is legyenek beruházások; így készül fel az ország a háború utáni helyzetre – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) válságkezelési témájú konferenciáján hétfőn Budapesten.

Navracsics Tibor a 888.hu-nak: Küszöbön a megállapodás Brüsszellel az uniós pénzekről

Navracsics Tibor a 888.hu-nak: Küszöbön a megállapodás Brüsszellel az uniós pénzekről

Küszöbön a megállapodás az Unióval a brüsszeli pénzekről. Ám szinte biztosak lehetünk benne, hogy a gyurcsányista árnyékkormány nem fogja elismerni eredményként a megállapodást. Navracsics Tibor területfejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter ezzel kapcsolatban portálunknak elmondta, nem tulajdonít túl nagy jelentőséget neki. Ha az ember ránéz a támogatottsági adatokra, akkor az látható, hogy az árnyékkormány létrehozása nem keltett különösebb feltűnést a magyar nyilvánosságban. Az eddigi teljesítményük pedig a nullával értékelhető. Ebből adódóan azt is mondhatnám: az, hogy ők nem ismerik el a mi érdemeinket, az csak azt mutatja, hogy jól dolgozunk. 888.hu-interjú.

Az Európai Bizottsággal történő megegyezéshez szükséges javaslatokról is döntenek ma a Parlamentben

Tárgyal és határoz is a kormány normakontroll-javaslatáról kedden az Országgyűlés, amely ezt követően szavaz négy, az Európai Bizottsággal történő megegyezéshez szükséges törvényjavaslatról.

Filipp: Mi a különbség a fácán és a kakas között?

Filipp: Mi a különbség a fácán és a kakas között?

Mint tudjuk, februárban Oroszország lerohanta Ukrajnát. A brüsszeliek az izmaikat mutogatva szankciók tömkelegét vezették be az oroszok ellen. Hirtelen felindulásból, minden mindegy alapon hamar jöttek az energia hordozókra vonatkozó tilalmak. Olajjal kezdődött, aztán felmerült a gáz kitiltása is. Miután a hirtelen felindulás hevülete alábbhagyott, a brüsszeliek rájöttek, hogy azért mégis jó lenne Európai energiaellátását valahogy biztosítani. A megoldás: házalás kétes hírű rezsimeknél. Van egy Freedom House nevezetű szervezet Amerikában, amely listázza a világ országait az alapján, hogy mennyire szabadok. Sorolom: Azerbajdzsán nem szabad, Katar nem szabad, Szaúd-Arábia nem szabad, Irán nem szabad, Venezuela nem szabad. Demokratikusabb-e az iráni, katari vagy azeri gáz és olaj, mint az orosz? A fácán és a kakas, ugye....

A baloldali fake news „sajtó” az Európai Bizottság vasárnapi döntéséről is hazudozik

Két hazugságot egyszerre futtat a hazai ellenzéki média az Európai Bizottság vasárnapi, a jogállamisági kondicionalitásról szóló döntéséről – olvasható az Alapjogokért Központ közösségi oldalán.

Vissza az oldal tetejére