Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: mszp

A Kúria kedden két ügyben is kimondta: nem sértett törvényt a közmédia

Ismét bebizonyosodott, hogy hazugságot terjesztett a bevándorláspárti fake news média azzal, hogy a közmédia kampányfilmet adott le a hírműsorában.

Fényes nappal vonult fáklyákkal az MSZP

Fényes nappal vonult fáklyákkal az MSZP

Kinyílott a pitypang

Az Európa-nap alkalmából fényes nappal fáklyásmenetet tartott az MSZP-Párbeszéd csütörtökön Budapesten. Mire besötétedett volna, a rendezvény is véget ért.

Ismét Timmermans

Ismét Timmermans

Kétharmad

Alig telt el három hónap Soros György leghűségesebb brüsszeli szövetségesének, Frans Timmermansnak a magyarországi látogatása óta, ám a szocialista párt ismét nélkülözhetetlennek tartotta a migrációpárti csúcsjelölt meghívását. Kérdésként merül fel, hogy vajon mi lehet az üzenete a turné újabb állomásának a hazai baloldal, illetve a jelenlegi brüsszeli elit szemszögéből nézve?

Megpróbálta eltitkolni, de lebukott: Kínában járt az MSZP elnöke | KÉPEK

Tóth Bertalan távol-keleti útjának minden egyes lépését a lehető legnagyobb titoktartás övezte. Valóságos kommunikációs vesztegzárat hoztak létre a szocialisták, hogy ne szivároghasson ki semmiféle információ. Nem adtak ki róla sem előzetesen, sem utólag hivatalos közleményt – írja a Ripost.

Ujhelyi a patkányozás után most az MSZP határkerítést lebontó terveit próbálta meg elhazudni

Ujhelyi a patkányozás után most az MSZP határkerítést lebontó terveit próbálta meg elhazudni

Kinyílott a pitypang

Ujhelyi István hétfőn még a kerítésmentes Európáért kampányolt. Az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője azonban hiába bukott le így nyilvánosan azzal, hogy az európai szocialistákkal együtt a magyar határkerítés lebontását ígérte, a szoci politikus mára már amnéziás lett, azzal mentegetőzik, hogy ő nem is arra gondolt. Lehet, hogy ott sem volt?

„Ujhelyi az európai szocialistákkal beígérte a magyar határkerítés lebontását”

Kerítésmentes Európáért kampányolt Ujhelyi István hétfőn; az MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő az európai szocialistákkal beígérte a magyar határkerítés lebontását, ami elfogadhatatlan – így kommentálta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján a szocialista politikus előző napi bécsi látogatását.

Kerítésmentes Európát akar Ujhelyi István

Kerítésmentes Európát akar Ujhelyi István

Kétharmad

Ujhelyi István szerint az MSZP és a Párbeszéd listájára kell szavazniuk azoknak, akik kerítésmentes Európát akarnak.

A patkányozó Ujhelyi most egy hamis Bayer Zsolt-idézettel próbálkozott

A patkányozó Ujhelyi most egy hamis Bayer Zsolt-idézettel próbálkozott

Kinyílott a pitypang

A szocialisták uniós kampányfőnöke egy hamisan Bayer Zsoltnak tulajdonított, kitalált mondattal próbálta meg mentegetni a patkányozást elkezdő Bangónét. Mivel a Magyar Nemzet főmunkatársa soha nem mondta vagy írta le az őt hírbe hozó mondatokat, ezért Ujhelyi jelentős kártérítést fizethet majd. Bayer Zsolt ugyanis a Pesti Srácok című lapnak megerősítette: beperli Ujhelyit és mindazokat, akik terjesztik a hamisan neki tulajdonított mondatokat.

Bangóné világképe

Bangóné világképe

Piszkostizenkettő

Mint tudjuk, Bangóné azt mondta egy tévéműsorban, hogy azért népszerű a Fidesz, mert sok patkány van Magyarországon. Ezt mondta, pontosan ezt mondta, mindenki tudja, ez nem kérdés. Bangóné még hencegett is, hiszen azt is hozzátette, hogy most szókimondó kedvében van. Aztán persze megijedt, gyáván magyarázkodni – hazudozni – kezdett.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére