Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az erőszak kapitánya

Bohár Dániel

2022.03.29. 18:00

Márki-Zay Péter gyűlöletet szít. Márki-Zay Péter végtelenül agresszív kommunikációt és viselkedést folytat. Márki-Zay Péter felhergeli az embereket, felelősséget a tetteikért viszont nem vállal.

 

Szombaton Jászberényben jártam Márki-Zay Péter ottani fórumán forgatni. Azt talán mindannyian tudjuk már, hogy a kapitány mennyire végtelenül demagóg és hazugságokkal teli szövegeket szokott nyomni minden hakniján. Márki-Zay Péter szerepléseivel gyűlöletet szít. Semmit nem ad az embereknek, csak a harag egyszerűen átélhető érzelmét.

„Orbán, Orbán, Orbán” – harsogja. A közönség pedig egyre feszültebb. Jászberényben annyira „sikerült” felhergelnie az embereket, hogy egy máshogy gondolkodót fellöktek és megaláztak.

 

Egy idős férfi érkezett Márki-Zay Péter rendezvényére a kezében egy táblával, amellyel arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy ne akarjon fegyvert és katonát küldeni a baloldal miniszterelnök-jelöltje Ukrajnába. A férfi fel sem emelhette a tábláját azonnal kitépte a kezéből az egyik szervező, aki egyébként egy szót sem tudott magyarul. Ez már önmagában érdekes kérdés, hogy miért vannak vélhetően amerikai rendezők Márki-Zay kampányrendezvényén. Majd ezt követően a felbőszített közönség több tagja odament a férfihoz és fellökték, majd azt ordították neki, hogy „földet rá!”

Ez a baloldal szeretetországa. Ha mást gondolsz, akkor fellöknek és megaláznak. Nem véletlenül szoktam mondani, hogy AVO-sok ezek.

Egy kis személyest, ha megenged az olvasó, arról a gyűlöletről, amit Márki-Zay Péter csepegtet az emberekbe. Gondolom, nem lesz nagy meglepetés, ha jelzem, nem én vagyok a Márki-Zay fanok kedvence ezeken a rendezvényeken. Ugyanakkor én mindenkihez tisztelettel fordulok, megvárom, hogy véget érjen a rendezvény és akkor próbálok kérdezni Márki-Zaytól. Az udvariasságom természetesen nem zavarja össze Márki-Zay híveit.

Egy idősebb hölgy távozott Márki-Zay gyűlöletszeánszáról, aki meglátva engem ennyit mondott: itt van ez a m.cskos fé.eg is. Ez Márki-Zay Péter gyűlöletének az eredménye.

Jobb hely lesz Magyarország, ha ez a mindenkit sértegető, árokásó, gyűlöletszító porszívóügynök a helyére kerül. Távol mindentől.
Hogy visszatér-e városába, az egyelőre kérdés, de úgy hiszem, az elmúlt hónapok alatt a hódmezővásárhelyiek is rájöttek, hogy ki is ez az ember.
Ott sem jósolok túl nagy jövőt neki. De talán jobb is lesz ez mindenkinek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére