Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok szerint vicc a honvédelem

Bohár Dániel

2022.08.23. 12:00

Az a gond ezekkel a liberálisnak nevezett kommunistákkal, hogy semmi nem jelent nekik semmit. Az építkezést, a pozitív értékeket, az előremutató gondolatokat képtelenek értelmezni. Egy valamihez értenek, ami a pusztítás, vagyis a káosz, az anarchia.

 

Hahotázva közölt egy cikket a 444 nevű Soros-pöcegödör augusztus 20-án, amelyben azon nevetgéltek, hogy a honvédelmi miniszter kiemelt feladatának tekinti a magyar honvédség és honvédek megbecsülését. Nem csupán anyagi, hanem társadalmi szempontból is. Vagyis, ha egy magyar polgár meglát egy honvédet, „elismerő tisztelettel és szeretettel gondolja: ő a mi katonánk!”.

Na, a liberális gyökértelen gyökerek szerint ez vicces.

 

Itt tennék egy rövid kitérőt. Úgy sejtem, hogy a Magyarországon élő balosokhoz közel állhat az amerikai kultúra. Biztosan közelebb, mint a magyar. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy az Egyesült Államokban a katonáknak olyan megbecsültsége van, mint talán sehol máshol a világon. Ha egy katona egyenruhában megjelenik az utcán akkor szeretet és elismerés fogadja. Tudjátok miért, 444-es fikázógépek? Azért, mert az amerikai emberek felfogják, hogy bajban a katonák azok, akik meg fogják védeni az életüket.

Ezeknek az érték nélküli gyalázkodóknak pedig ez nevetséges. Röhögnek a magyar honvédeken és kiröhögtetik őket az olvasóikkal is. Amit ezek a „médiumok” művelnek, az egész egyszerűen aljasság. Semmi köze semmiféle újságíró szakmához, semmi köze a hírek közléséhez, ez a legalja mocskolódás.

 

Persze értem én, hogy honnan jön ez az egész. A honvédelem, a katonaság nemcsak a haza oltalmazásáról szól, hanem erős identitásról is. Hazaszeretetről, amitől ezeket kirázza a hideg.

Sajnálom, hogy a Magyarországon lévő liberálisok képtelenek felfogni, hogy a magyar katonákra azért van szükség, mert ők képesek garantálni a biztonságot. Az utóbbi évtizedben a magyar haderő olyan fejlődésen ment keresztül, amely kulcsfontosságú volt. Elég megnézni a délről történő migrációs nyomást vagy éppen a szomszédunkban zajló háborút.

Bármennyire is áskálódtok, bármennyire próbáljátok nevetség tárgyává tenni a magyar katonákat, a terveket, nem fog sikerülni, hiszen a magyar emberek értik és látják, hogy szükségünk van hazafiakra, akik megvédenek minket. És az a helyzet, hogy titeket is.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére