Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: augusztus 20.

Súlyosan tévedett az OMSZ augusztus 20-ával kapcsolatban, hibás volt a meteorológiai szolgálat előrejelzése

Téves volt az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése, ami alapján az Operatív Törzs az augusztus 20-ai tűzijáték elhalasztása mellett döntött. 80–90%-ban írtak a tűzijáték idejére esőt, nagy széllökéseket vártak – egyik sem következett be. – írja az Origo.

Országszerte az államalapításra emlékeznek

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a rendezvényekre készülődőket arra kéri: kövessék az időjárás alakulását, a veszélyjelzéseket.

Karácsony Gergely és Szent István öröksége

Karácsony Gergely és Szent István öröksége

Rohadt nehéz feladat lehet augusztus 20-án a baloldalról bármit is mondani. Karácsony Gergely mégis megpróbálta és igazán „európai” lett az eredmény.

A helyszíni szervezők mérlegelésére bízza az operatív törzs rendezvények megtartását

Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban.

Megkezdődtek az ünnephez kapcsolódó programok

Megkezdődtek csütörtökön az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó programok – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel.

A magyar légierő ismét megmutatja magát a Duna felett

A magyar légierő az augusztus 20-ai ünnepen is megmutatja magát a Duna felett – mondta a Magyar Honvédség parancsnoka hétfőn, a magyar légierő napján Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Nyomorult lelkűek

Nyomorult lelkűek

Ismét le kell írnom, hogy nincs még egy olyan ország a világon, mint a miénk, és ezt most nem pozitív előjellel jegyzem meg. El tudja képzelni a kedves olvasó, hogy a világ más tájain ugyanazon nemzet tagjai között akadnak, akik nem tisztelik és ismerik el a legfontosabb történelmi alakokat, adott esetben az államalapítót? Nem valószínű. A magyar lakcímkártyával rendelkező itt élőknek ez is sikerült.

Ilyen volt minden idők legnagyobb 20-i tűzijátéka [videó]

Ilyen volt minden idők legnagyobb 20-i tűzijátéka [videó]

Idén megtartották az államalapítás ünnepén hagyománnyá vált esti tűzijátékot. A mostanihoz hasonlót azonban eddig még nem lehetett itthon látni.

Felvonták a nemzeti lobogót, figyelmeztették Blinkent a tálibokról, ilyen volt augusztus 20. 2006-ban

Felvonták a nemzeti lobogót, figyelmeztették Blinkent a tálibokról, ilyen volt augusztus 20. 2006-ban

Díszőrség mellett vonták fel a nemzeti lobogót, többen már júliusban kongatták a vészharangot a tálibok miatt, visszaemlékezés a 2006-os tűzijáték katasztrófájára.

Vissza az oldal tetejére