Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Győrtelek üzenete

Galsai Dániel

2021.12.16. 17:20

Elöljáróban bevallom, hogy korábban soha nem hallottam Győrtelekről. Sőt, alapvetően vadregényes életem során még nem is jártam Szabolcs megyében. A váratlan, sok szempontból szürreális, ám annál gyönyörűbb szerelem tanította meg nekem, hogy létezik az országnak ezen fertálya, most hétvégén megyek először e békés településre.

 

Ezen előzmények után talán érthető, hogy azonnal fennakadt a szemem, amikor a Facebook feldobta nekem, hogy a falu a honi közélet centrumába került. A lassan már mérhetetlen népszerűségű MSZP komplett elitje települt ki a keleti végekre, hogy megmutassák, hogy ők már most, de aztán igazán...! Fotót is mellékeltek az akcióhoz a remek emberek, nem mondható, hogy Robert Capa szintjén, de néha egy vacak felvétel is sok mindenről mesél. Esetünkben a képen Kunhalmi Ágnes volt látható, amint egy ványadt farönköt hurcol a vállán. Öltözéke sajátos: elegáns farmer, csinos pulóver, dzseki, fehér körsál – ilyen toalettben maximum egy képes levelezőlapot szoktak feladni, nem fát hordani.

A jeles vezérkar rögtönzött sajtótájékoztatót is tartott legott, de az is igen kínosra sikeredett. A képek/felvételek tanúsága szerint ugyanis a háttérben egy hatalmas rönkhalom látható, mellékalakként pedig, diszkréten a háttérben, egy mosolygó – nyilván helyi illetőségű – ember. A senkihez nem szóló videón a háttérben a helyiek hordják a fát.

Tudni kell, hogy a fafűtésű házakat, azaz a bennük élőket a kormány már évek óta támogatja, ehhez csatlakoznak a tisztességes önkormányzatok. Vagyis Kunhalmiék ismét a homokot gereblyézik a sivatagban...

Ez persze nem lenne érdekes, igazából nem újdonság. De mégis az. Mert rávilágít az egész „összefogott” ellenzék retorikájára: most görcsösen az eleddig lesajnált vidék a célpont, hülyének nézni, átverni a Márki-Zay szerint „tájékozatlan”, ostoba vidékieket.

Reménytelen és kilátástalan harc ez. Kunhalmiéknak semmi sem drága, most akár egy rönköt is hord bárki... A nyilvánvaló blöfföt sem szégyellik, mehet itt minden, ami a csövön kifér, szerintük a Márki-Zay által „trágyával etetett gombáknak” nevezett embereknek minden beadható. Itt van a lényeg, ez a határvonal.

De ez nem így van. Nagyon nem, gondolom én. Hiszem, hogy a magyar vidék nem az elegáns toalettben pompázó műdemokratáknak hisz. E hét végén lent leszek Győrteleken. Mert tudom, hogy a hit, a valóság és a szerelem a legfontosabb... Ez Győrtelek üzenete.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntetették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntetették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

Életbe lépett a tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között

Vasárnap éjfél előtt életbe lépett az egyiptomi közvetítéssel megkötött tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között, a pénteken indított izraeli Hajnalhasadás hadművelet véget ért – jelentette a helyi média hétfőn.

Nagyot bukott a baloldal az időköziken a Fidesz jelöltjeivel szemben (ismét)

Nagyot bukott a baloldal az időköziken a Fidesz jelöltjeivel szemben (ismét)

Ambrus István független jelöltet választották polgármesternek vasárnap a Csongrád-Csanád megyei Mártélyon. Pedig Márki-Zay Péter még kampányolt is a másik jelölt mellett, de a „Kapitány” ezúttal se járt sikerrel. Ez (sem) az ő és a baloldal hétvégéje. Ám ez még nem minden: Orosházán is jobboldali jelölt nyert!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére