Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kunhalmi ágnes

Timmermans uniós biztos szerint fűtsenek az emberek kevesebbet, akkor el lehet zárni az orosz gázt

Timmermans uniós biztos szerint fűtsenek az emberek kevesebbet, akkor el lehet zárni az orosz gázt

A brüsszeli baloldal egyik csúcspolitikusa, Frans Timmermans uniós biztos azt mondta, az európaiak azzal segíthetnek a Vlagyimir Putyin elleni harcban, ha lejjebb kapcsolják a fűtést otthonukban – vagyis fáznak.

Győrtelek üzenete

Győrtelek üzenete

Elöljáróban bevallom, hogy korábban soha nem hallottam Győrtelekről. Sőt, alapvetően vadregényes életem során még nem is jártam Szabolcs megyében. A váratlan, sok szempontból szürreális, ám annál gyönyörűbb szerelem tanította meg nekem, hogy létezik az országnak ezen fertálya, most hétvégén megyek először e békés településre.

Kunhalmi Ágnes rossz emberrel kampányol

Kunhalmi Ágnes rossz emberrel kampányol

Közös kampányfotón szerepel Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnökkel Sebes Emil, Budapest második világháborús ostromának túlélője, aki közel a kilencvenhez is hagyományőrző találkozókra jár, és a Kitörés emléktúrát is rendszeresen végigjárja. A férfi épp hazafelé tartott, amikor a háza közelében kampányoló szocialista politikus – akit nem ismert fel – megszólította, ekkor készült a közös fotó, amelyet Sebes Emil megkérdezése nélkül használtak fel – írja a Magyar Nemzet csütörtökön.

A legújabb szokás a haladók között: betörni szerkesztőségekbe

A legújabb szokás a haladók között: betörni szerkesztőségekbe

Haladó gondolkodás: nem tetszik a szerkesztőség munkája? Rohanjuk le őket!

Kunhalmi Ágnes jött, látott, kamuzott

Rövid időn belül lebukott Kunhalmi Ágnes, aki azt állította, hogy nemcsak MSZP-sek ülnek át a DK-ba, hanem fordítva is történnek ilyen esetek, a példaként felhozott Bulitka András ugyanis kijelentette: „Nem tudom, mire gondolhatott a társelnök asszony, amikor ezt nyilatkozta, mert én továbbra is a DK jelöltjeként indulok az előválasztáson” – írja a Magyar Nemzet csütörtökön.

Vissza az oldal tetejére