Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem jött össze Karácsonyék terve

888.hu

2020.07.22. 12:30

Van, akinek sikert, van, akinek kudarcot hozott az uniós csúcs.

A „bicikliútguru” már jó régóta azt ígérgeti, hogy Budapest és más önkormányzatok közvetlenül juthatnak majd uniós forrásokhoz. Azonban nem igazán lehet az ügyben előrelépést tapasztalni.

A főváros brüsszeli lobbistájának kinevezett Jávor Benedek szerint erről csak ősszel kezdődnek egyeztetések. A Fidesz összegzése szerint ugyanakkor Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot. A magyar kormány és Orbán Viktor sikeres tárgyalása valódi dühöt, illetve egymásnak is ellentmondó nyilatkozatokat váltott ki baloldalon – számolt be minderről a Magyar Nemzet.

A lap megkereste Jávor Benedeket, akitől megkérdezték, hogy mit remél a tárgyalásoktól.

„Rajta vagyunk, hogy eredményeket érjünk el, de csak ekkor fogjuk látni, hogy sikerült-e javítani az önkormányzatok ­uniós finanszírozási feltételein” – mondta.

A Fidesz közleményében azonban pontosan kifejtette, hogy Magyarország sikere büdös a baloldalnak.

A baloldal – Gyurcsánynétól kezdve a szocialistákon át a Momentumig – most is a nemzeti érdekek ellen dolgozik, Magyarország ellen áskálódik. Ők akkor lennének elégedettek, ha Magyarország kevesebb pénzt kapna, és feladná nemzeti érdekeit pénzügyekben, valamint gazdaság- és bevándorláspolitikában is – írták.

A magyar kormány és Orbán Viktor sikeres tárgyalása dühöt, illetve kommunikációs káoszt okozott az ellenzéki oldalon. Dobrev Klára videóüzeneté­ben egyenesen azt állította, hogy „Orbán ismét hatalmas vereséget szenvedett”, Magyarország még soha nem kapott ilyen kevés pénzt az uniótól; míg az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István szerint Orbán Viktor miatt „jelentős pénzeket veszített Magyarország”.

Na, de tőlük mégis mit várunk?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére