Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gazemberek

Márki-Zay Péter elismerte, hogy választási csalásra buzdította a külföldön élő magyarokat

A baloldal miniszterelnök-jelöltje még novemberben az atv-ben azzal vádolta meg a Fideszt, hogy a billegő körzetekbe akar költöztetni embereket, akkor úgy fogalmazott, hogy a kormánypárt szervezett választási csalásra készül.

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Az ingatlant kezdetben 40 milliárd forintért plusz 10 százalék „jutalékért” kínálták amerikai és izraeli befektetőknek.

Egészségügyi alapdíjat fizettetne a nyugdíjasokkal Márki-Zay programírója

Egészségügyi alapdíjat fizettetne a nyugdíjasokkal Márki-Zay programírója

A vizitdíj mellett egy másik sarcot is be akarna vezetni a baloldal: Gyurcsányék – Komáromi Zoltán DK-s háziorvos mellett – egy olyan politikust állítottak tanácsadóként Márki-Zay mellé, aki szerint egészségügyi alapdíjat kellene bevezetni, és azt mindenkivel megfizettetni, így a nyugdíjasokkal is. Az új adót az a Lantos Gabriella találta ki, aki Gyurcsány miniszterelnöksége idején az uniós pénzek elosztásáért felelős Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs főigazgatója volt.

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

A szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje a londoni kampányrendezvényen megjelentek – vele egyet nem értő – hozzátartozóin gúnyolódott. Szerinte csupán két olyan ember létezik, aki soha nem árulná el a szivárványkoalíciót. Az eseményen azt is kifejtette, vallásos élményként élte meg Simon András és Péterffy Judit csatlakozását a kampánycsapatához – írja a Magyar Nemzet.

Lebukott a PDSZ és a PSZ

„Célszerű, ha a sztrájkban résztvevők kék szalagot viselnek és a sztrájk idejére transzparensek is készülnek” – olvasható a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) közöse dokumentumán, ami a Magyar Nemzet birtokába is eljutott.

Íme, Márki-Zay Péter nyolc legsértőbb kijelentése! | VIDEÓ

A Mediaworks Hírcentrum összegyűjtötte Márki-Zay Péter legdurvább sértéseit.

„Szia, Ákos! Ez a felvétel neked szól!”

„Szia, Ákos! Ez a felvétel neked szól!”

A PestiSracok.hu összeszedte a korrupció ellenes miniszteri babérokról álmodozó lódoktor érdekes ügyeit.

Karácsony Gergely még mindig a Magyar Zene Házát támadja

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere még mindig nem állt le a Magyar Zene Háza támadásával, és továbbra sem érti, hogy azok az épületek, amiket a Városligetben építettek, miért nem valahol máshol épültek meg, és hogy miért nem hagyták meg a parkot parknak. A baloldali politikus nem először fogalmaz meg ilyen véleményt, mivel már évek óta a Liget-projekt megvalósulása ellen szólal fel, korábban még azt is kilátásba helyezte, hogy akár polgári engedetlenség árán is keresztbe tegyen a terveknek – írja a Magyar Nemzet.

Városháza-gate: Karácsonyék így jutottak el a végső lesz*rásig

„Én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken” – mondta Karácsony Gergely a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság ülésén, a főpolgármester így összegezte a több mint két hónapja tartó botrányt. A Mediaworks Hírcentrum videósorozatának ötödik része azzal foglalkozik, hogy Kerpel-Fronius Gábor, momentumos alpolgármester beismerte az ATV-ben, hogy ő terjesztette elő a Városháza eladását vizsgáló dokumentumot, ráadásul a főpolgármester felkérésére.

Márki-Zay nem hajlandó bocsánatot kérni

Márki-Zay nem hajlandó bocsánatot kérni

A minap nagy port kavart, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje szitokszóként használta a fogyatékos szót. Sokan szólították fel bocsánatkérésre, ez azonban nem történt meg eddig.

Ismét ferdít hazánkról a nemzetközi média

„Az Aftenposten mostani cikke nemcsak Orbán Viktort, hanem nemzeti jelképünket és választási rendszerünket is megszégyeníti” – írja Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár közösségi oldalán.

Bangóné nem adta vissza országgyűlési mandátumát

Bangóné nem adta vissza országgyűlési mandátumát

Kilépett az MSZP-ből, listás helyéről is lemondott, országgyűlési mandátumát viszont egyelőre nem adta vissza a diplomabotrányba belebukó Bangóné Borbély Ildikó. Amennyiben ezt mégis megtenné, úgy várhatóan Márton Roland, Kiss Sándor vagy Aranyos Gábor közül kerülhet ki az utódja, a párt listáján pedig Hegyi Gyula foglalja el a helyét. Bangóné 2014 óta országgyűlési képviselő, nevéhez számtalan botrányos ügy tapad, köztük a fideszes szavazók lepatkányozása – írja a Magyar Nemzet.

Újabb felvétel bizonyítja, a baloldal kórházakat zárna be

Újabb felvétel bizonyítja, a baloldal kórházakat zárna be

Több vidéki városban kórházakat és osztályokat zárna be Márki-Zay Péter egészségügyi szakértője, a gyurcsányista Komáromi Zoltán. Az Együttben és az MSZP-ben is megforduló, legutóbb DK-s háziorvos egy televíziós műsorban beszélt arról, hogy centralizációra van szükség az egészségügyben, ami magyarul kórházbezárásokat jelentene, főleg vidéken – írja az Origo.

Mártha Imre-botrány: bosszút állt egy kirúgott háromgyermekes édesanyán a budapesti közművezér

Mártha Imre-botrány: bosszút állt egy kirúgott háromgyermekes édesanyán a budapesti közművezér

A sokmilliárdos vagyonáról, Prisztás-villáról, floridai luxusingatlanokról elhíresült budapesti közművezér, akit Gyurcsány-fiókának gúnyolnak a háta mögött, megdöbbentő módon megalázta egyik kirúgott dolgozóját – írja a Metropol.

Továbbra is fennáll az a feltételezés, hogy el akarták adni a Városházát

Továbbra is fennáll az a feltételezés, hogy el akarták adni a Városházát

A momentumos Soproni Tamás jelentését fogadta el a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság az utolsó ülésén, így ezzel állnak majd szerdán a közgyűlés elé.

Durván megsértette a hétvégén Márki-Zay a fogyatékossággal élőket

Durván megsértette a hétvégén Márki-Zay a fogyatékossággal élőket

Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének közleményét változtatás nélkül közöljük.

Lehetőséget biztosítunk Hajnal Miklósnak a bizonyításra

Lehetőséget biztosítunk Hajnal Miklósnak a bizonyításra

Ha már a vizsgabizottság előtt nem volt alkalma villogni közgazdász tudásával, ezért feltettünk neki pár kérdést gazdasági témákban.

A baloldal tömeges kórházbezárásokra készül | Videó

A baloldal tömeges kórházbezárásokra készül | Videó

Kevesebb kórház is elég lenne a Gyurcsány-párt polgármestere és egészségügyi szakpolitikusa, László Imre szerint. Nemrég Komáromi Zoltán, a DK másik politikusa ígért kórház- és osztálybezárásokról arra az esetre, ha hatalomra kerülne a baloldal. Komáromi egyébként a baloldal hivatalos egészségpolitikusa. Eközben Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje veszélyes egészségügyi elképzeléseit ismerteti folyamatosan a közvéleménnyel fűszoknyás felszolgáló lányokkal és indiai szemműtétekkel. És persze vizítdíjjal, kórházi napidíjjal, magánosítással: vagyis fizetős egészségügyi ellátással.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére