Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Félresikerült a Momentum akciója, a szomszédokat zargatták

888

2020.09.13. 13:30

Ezt most (is) nagyon benézték.
A Momentum aktivistái az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét Rogán Antal kertjébe öntötték – közölte a párt. Az ATV azonban úgy tudja, az ívek Rogán szomszédainak kertjében landoltak, akik ezért kihívták a rendőrséget.
Mindeközben a Miniszterelnöki Kabinetiroda megerősítette, hogy a miniszter valóban a társasház legfelső emeletén lakik és a Momentum a földszinti lakás kertjébe szórta a szemetét.
A Momentum videójában Hajnal Miklós azzal magyarázza a minősíthetetlen akciójukat, hogy
több milliárd forintot költött el a kormány a legújabb nemzeti konzultációra, amelyet Rogán Antal vezényelt. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.
Mindemellett azzal vádolják a kormányt, hogy „elherdálta a közvagyont, ezért káosszal kezdődik a második hullám”.
A Momentum provokációjára Dömötör Csaba is reagált. Mint arról már korábban beszámoltunk, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közösségi oldalán tette helyre a baloldalt.
Gyurcsány Ferenc és társult segédcsapata, a Momentum megint akciózott. Ezeket elnézve teljesen egyértelmű, hogy a baloldal a járvány második hullámában is pont ott folytatja, ahol abbahagyta. Nem szavazták meg a védekezést segítő intézkedéseket, üzemszerűen támadták az egészségügyi vezetőket, álhírgenerátort üzemeltettek, most pedig a konzultáció támadásával újra az összefogást gyengítik.
Van egy alapvető különbség köztünk. Ha közel kétmillió ember elmondja a véleményét, mi azt tisztelni fogjuk. Ők kétségbe vonják. Ilyenkor legalább minden magyar számára kiderül, hogy nehezebb időszakokban kikre lehet számítani és kikre nem. Rájuk most sem lehet – fogalmazott Dömötör Csaba.
A konzultáció támadása során a baloldali pártok újra bizonyították, hogy semmibe veszik közel kétmillió ember akaratát, akik fontosnak tartották, hogy kitöltsék a kérdőívet és elmondják a véleményüket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére