Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: dömötör csaba

Dömötör Csaba a 888-nak: Erős lesz a felhatalmazása a következő kormánynak

Dolgos évek vannak mögöttünk, olyan évek, ahol a mi politikai közösségünk bizonyította, hogy a nehéz és a kevésbé nehéz időszakokban is a magyarok oldalán áll – nyilatkozta a 888.hu-nak Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Fidesz-KDNP eredményváróján.

Dömötör Csaba a 888-nak: „A biztonság a további országépítés alapja”

Dömötör Csaba a 888-nak: „A biztonság a további országépítés alapja”

Márki-Zay Péter szóbeli ámokfutása békeidőben vérforraló, háborús időszakban életveszélyes – hangsúlyozta lapunknak Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. Aláhúzta, csak a jelenlegi kormány képes megőrizni a biztonságot Magyarországon, amely a további országépítés alapja és előfeltétele. 888-interjú.

Dömötör: Semmilyen kampányszempont nem lehet fontosabb a magyarok biztonságánál

Semmilyen pártpolitikai megfontolás, semmilyen kampányszempont nem lehet fontosabb a magyarok biztonságánál – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Veszélyesek lehetnek a baloldali közszereplők felelőtlen nyilatkozatai

Veszélyesek lehetnek a baloldali közszereplők felelőtlen nyilatkozatai

A magyar baloldal miniszterelnök-jelöltje egy német lapnak is megerősítette, hogy fegyvereket is küldene az ukrán hadszíntérre – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szombaton.

Dömötör Csaba: Márki-Zay büntetlenül mondhatja, hogy a fasisztákat képviseli

Új adással jelentkezett a Narratíva, a Mediaworks Hírcentrum podcast-műsora. Heiter Dávid ezúttal Dömötör Csabával beszélgetett Márki-Zay legutóbbi botrányos megszólalásáról.

Februárban kapják vissza a családok az szja-t, jön a 13. havi nyugdíj és az emelt minimálbér

A február erős hónap lesz, ebben a hónapban kapják meg a gyereket nevelő családok a tavalyi jövedelemadójukat az átlagbér szintjéig, folyósítják az első 13. havi nyugdíjat, kapják meg az emelt minimálbért és szakmunkás minimálbért az érintettek, az szja-mentes bérüket a 25 év alattiak és életbe lép az élelmiszer árstop is – sorolta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Karácsony a kultúra napján is csak fanyalog

Karácsony a kultúra napján is csak fanyalog

Budapest főpolgármestere szerint a „barbár erőszak” jegyében épült. Dömötör Csaba helyre tette.

A baloldalon a szív helyén csak egy nagy adag érzéketlenség maradt

A baloldalon a szív helyén csak egy nagy adag érzéketlenség maradt

Érzéketlenséggel vádolta a baloldalt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek adott interjúban, amely a lap csütörtöki számában jelent meg.

A baloldal egy nap alatt meg tudná nyitni a határokat

A baloldal egy nap alatt meg tudná nyitni a határokat, a jelenlegi kormány azonban meg fogja védeni azt – hangsúlyozta a Fidesz vasárnapi, budapesti kongresszusán elmondott beszédében a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A kirakatarcok mögött a régiek áhítoznak a hatalomért

Karácsony Gergely visszalépésével is Gyurcsány Ferenc diktálja a tempót a baloldalon – mondta a Magyar Nemzetnek Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára arról is beszélt a lap szombati számában, hogy minden magyar ember érezni fogja a gazdasági fellendülés eredményét a kormány által bejelentett intézkedéseknek köszönhetően.

Vissza az oldal tetejére