Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: dömötör csaba

A gázszankciók kérdése biztosan szerepel majd a kérdőíven

Rövidesen indul a szankciókról szóló nemzeti konzultáció, a kérdőíven hét kérdés lesz, és ezek között biztosan lesz egy gázszankciókra vonatkozó rész – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban.

Dömötör Csaba: az Oroszország elleni uniós szankciók ártanak Európának

Dömötör Csaba: az Oroszország elleni uniós szankciók ártanak Európának

Az Oroszország elleni európai uniós szankciók ártanak Európának – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Még a Nap is más volt a Dömötör – Hajnal összecsapáson

Még a Nap is más volt a Dömötör – Hajnal összecsapáson

A Tihanyban rendezett augusztusi Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolat-expó Garázsvita sorozatának pénteki, harmadik vitájában Dömötör Csaba a Fidesz országgyűlési képviselője, parlamenti államtitkár és Hajnal Miklós momentumos országgyűlési képviselő ütköztette érveit a politika és a közélet legfontosabb témáiról.

Több politikai sebből is vérzik a roncskoalíció javaslatcsomagja

Valamiféle életjelet próbálnak felmutatni az ellenzéki pártok képviselői azzal, hogy egy rendkívüli parlamenti ülésnap hosszas felszólalási perceit követelik maguknak.

Az európai gazdasági bajok fő okozói: elszállt energiaárak és teljesen benézett szankciós politika

Tudjuk, hogy az európai gazdasági bajok fő okozója, hogy elszálltak az energiaárak – kezdte Dömötör Csaba legújabb Facebook videójában.

Európában mi rendelkezünk az egyik legnagyobb tárolókapacitással

Az államtitkár ismertette, hogy a földgáztárolóink a teljes évi fogyasztáshoz mérten 29 százalékos töltöttségi szinten állnak, miközben az uniós átlag 18 százalék.

Nem szabad tovább súlyosbítani az európai energiaválságot

Nem mérséklődik az európai energiaválság, ezért nincs szükség olyan javaslatokra, amelyek tovább súlyosbítják az egyébként is nehéz helyzetet – mondta a közösségi oldalára kedden feltöltött videóüzenetében a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba: Európában egyedül a magyar kormány védi így a családokat

Dömötör Csaba: Európában egyedül a magyar kormány védi így a családokat

– Európában egyedül a magyar kormány védi erős árkorlátozással a családokat – emelte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Hozzátette, az áremelkedések szinte minden európai országban közvetlenül a családokat terhelik.

Dömötör Csaba a 888-nak: Erős lesz a felhatalmazása a következő kormánynak

Dolgos évek vannak mögöttünk, olyan évek, ahol a mi politikai közösségünk bizonyította, hogy a nehéz és a kevésbé nehéz időszakokban is a magyarok oldalán áll – nyilatkozta a 888.hu-nak Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Fidesz-KDNP eredményváróján.

Dömötör Csaba a 888-nak: „A biztonság a további országépítés alapja”

Dömötör Csaba a 888-nak: „A biztonság a további országépítés alapja”

Márki-Zay Péter szóbeli ámokfutása békeidőben vérforraló, háborús időszakban életveszélyes – hangsúlyozta lapunknak Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. Aláhúzta, csak a jelenlegi kormány képes megőrizni a biztonságot Magyarországon, amely a további országépítés alapja és előfeltétele. 888-interjú.

Vissza az oldal tetejére