Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

Bertha László

2018.11.20. 11:52

Az ENSZ globális migrációs paktuma a "puha jog" elvét követi, ám mindezt a "menekültlobbi", az NGO-k és a baloldali média nyomásgyakorlása révén késõbb kõkemény, átfogó jogerõre lépés követi - írja a Junge Freheit fõszerkesztõje, Dieter Stein.

A német nemzeti-konzervatív hetilap főszerkesztője szerint a német kormány ismét arcátlanul próbálkozik, hogy mindenfajta előzetes, nyilvános vita nélkül egy felülről jövő, mélyreható és hosszan tartó következményekkel járó elvi döntést hozzon az ENSZ migrációs paktumáról, mely a nemzetállamokat multikulturális telepekké alakítaná.

Hogy Németországban vita tört ki az utolsó „métereken”, az Dieter Stein szerint csakis az alternatív médiumoknak és a „gonosz” jobboldali, populista pártoknak köszönhető, melyek hadat üzentek a paktum aláírásának.

A Junge Freiheit főszerkesztője publicisztikájában megjegyzi, hogy az AfD fellépését követően a kormány, az „elfogadott” pártok és a mainstream médiumok napok óta próbálják az egyre hangosabbá váló felháborodást dezinformációk segítségével elfojtani. A látszólagos adujuk, hogy a migrációs paktum „jogilag nem kötelező erejű”.

De akkor az USA és Magyarország után miért tagadja meg Ausztria is az aláírását?”

 – teszi fel a kérdést Dieter Stein.

A főszerkesztő szerint annak ellenére, hogy ez a dokumentum állítólag jogilag „nem kötelező erejű”, a „kötelezni” szó csaknem százszor megjelenik benne. Noha a paktum a „soft law”, azaz a puha jog elvét követi, ezekből rendre kőkemény, átfogó jogerőre lépés szokott következni, amelyre Németország egyébként is rendkívül fogékony, hiszen a nemzeti döntések helyett szívesen bújik „nemzetközi elköteleződések” mögé.

Csakúgy, mint a törvényszegéssel kiterjesztett eurómentés esetében, vagy a nemzeti jog elárulásánál a határőrizettel kapcsolatban azzal a mellébeszéléssel, hogy ezt »európai szinten« kell szabályozni”

 – sorolja a példákat a szerző.

Dieter Stein szerint a migrációs paktumban legfőképp az az elköteleződés botrányos, hogy megvonnák azoktól a médiumoktól a támogatást, amelyek állítólag támogatják az „intoleranciát, az idegengyűlöletet és a rasszizmust”.

A tömeges migrációt támogató menekültlobbi, a »civil társadalmi csoportok« és nem kormányzati szervek a baloldali médiával együtt gondoskodni fognak arról, hogy a »puha jogból« gyorsan, tényleges »kemény jog« legyen. Hacsak Németország idejében meg nem tagadja az aláírást”

– zárja írását a Junge Freheit főszerkesztője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére