Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy a balos szomorúság tegnap óta

Schüller Márton Imre

2021.12.22. 12:40

Évek óta mantrázzák a baloldalon, hogy milyen jó lenne, ha végre nő lenne Magyarország élén. Erre amikor a Fidesz nőt jelöl köztársasági elnöknek megindul a sipákolás. Nézzük tulajdonképpen mi is a bajuk.

Az aktuális vezérholdkóros, Márki-Zay szerint az új jelölt még Áder Jánosnál is alkalmatlanabb lesz. Ezt az állítását olyan meggyőző érvekkel támasztotta alá, minthogy a miniszterasszony Orbán Viktoros fülbevalót hord. Szerinte az ország nagyobbik fele pedig nem is támogatja Novák Katalint. (Ezt az utóbbit nem tudni honnan szedte, de ha kiderül szólunk.)

Természetesen Fletó is megosztott néhány kétségbeesett sirámot arról, hogy most megalázták a hazát. Szerinte elmúlt a hit, hogy vannak közös dolgok. (No comment)

Donáth Anna pedig egy gyors értekezéssel rukkolt elő a nemzet egyesítés hiányáról, majd jó momentumosok legjobbjaként még egy kis innováció gondolatát is bedobta: a jövőben közvetlenül kell választani a köztársasági elnököt.

A fő problémát tehát úgy tűnik az jelenti, hogy a baloldal szerint Novák Katalin nem tud a nemzet egységének jelképe lenni. Vicces ezt olyanoktól hallani, akik szerint a nemzet elavult, meghaladni való fogalom. Meg

abba is mókás belegondolni, hogy Szabó Tímea, Bangóné vagy Vadai Ágnes micsoda nemzetegyesítő erővel bírnának.

Novák Katalin jelölése azonban nem csak a politikusokból csalt ki keserves könnyeket.

A kórushoz ezúttal a Budapest Pride is csatlakozott, akik szerint egyenes veszélyes, ha Novák Katalin az új köztársasági elnök. Nekik az a bajuk, hogy olyan „szélsőjobbos” életvédő szervezetekkel is kapcsolatban áll családokért felelős miniszterként, mint a CitizenGo vagy az amerikai WCF. Elmondásuk szerint ezek mind gyűlölet csoportok, melyek LMBTQ- és nő-ellenesek. Ráadásul mindent orosz mintára és befolyás alatt csinálnak.

Valóságban azonban keresztény értékeket képviselő civil csoportok, akik kiállnak az élet szentségéért és a hagyományos értékekért.

Szóval az ő fejükben Novák Katalin személyében megjelent a nő ellenes nő, aki bármivel érintkezik az bizony mind az orosz befolyást erősíti. Gratulálunk! Ezért járna még egy MTV-díj.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére