Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: novák katalin

Novák Katalin: Magyarország számít Csehországra

A magyar-cseh kereskedelmi és gazdasági együttműködésről, védelmi kérdésekről, az energetikáról, valamint az Európai Tanács most kezdődött soros cseh elnökségének prioritásairól tárgyalt szerdán reggel Prágában Novák Katalin magyar köztársasági elnök és Petr Fiala cseh miniszterelnök.

Novák Katalin: magyarnak lenni döntés is

Magyarnak lenni döntés is – jelentette ki a köztársasági elnök a Rákóczi Szövetség eseményén, a nemzeti összetartozás napi központi állami rendezvényen szombaton Sátoraljaújhelyen.

Novák: A magyar emberek az ártatlan áldozatok mellett állnak, csak a békére vágynak

Magyarország és a magyar emberek az ártatlan áldozatok mellett állnak, csak a békére vágyunk – mondta Novák Katalin a Facebook-oldalán hétfőtől elérhető videóban, a köztársasági elnök üzenete az ukrán tv-csatorna adománygyűjtő műsorában hangzott el.

A köztársasági elnök felkereste a Tűzoltó utcai gyermekklinikát

Novák Katalin köztársasági elnök gyermeknap alkalmából a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikájára látogatott vasárnap.

Novák Katalin: Aláírtam az Alaptörvény módosítást

Facebook-oldalán jelentette be a köztársasági elnök, hogy jóváhagyta az országgyűlés döntését.

Novák Katalint próbálta provokálni egy román szenátor Erdélyben

A talpig népviseletbe öltözött Călin Matieş, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) politikusa először egy virágot és egy román színű kokárdát nyújtott át Novák Katalinnak, majd azt mondta neki: „Erdély román föld volt és mindig is az marad!” – számolt be róla a Főtér erdélyi hírportál.

A román külügy szerint Magyarország nem formálhat jogot a határon túli magyarok képviseletére

Péntek este kiadott közleménye szerint a román külügyminisztérium egyik államtitkára Magyarország bukaresti nagyköveténél emelt kifogást az erdélyi magánlátogatáson tartózkodó Novák Katalin egy aznapi magyar és angol nyelvű Facebook-bejegyzése ellen, amelyben a köztársasági elnök arról számolt be, hogy Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével, Románia miniszterelnök-helyettesével találkozott. A román külügyminisztérium úgy értékelte: egyetlen állam sem formálhat semmilyen jogot más államok polgáraival kapcsolatban.

Vissza az oldal tetejére