Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új célpont: immár a jobboldali nőket támadják

K. Gaál István

2021.12.29. 15:05

Mást sem hallunk az úgynevezett haladó politikusoktól, pláne a sajtójuktól, hogy a női egyenjogúságnál nincs fontosabb ügy a világon. Ehhez képest mi történik most? Az aljas baloldali politikusok és propagandisták szétszedik a jobboldalon vezető szerepben lévő nőket.

Tudjuk, az vágta ki a biztosítékot, hogy Novák Katalin lett a köztársaságielnök-jelölt. Azzal is tisztában vagyunk, hogy ennek az az oka, hogy a baloldalon található nők, Dobrev Klárától, Cseh Katalinon és Vadai Ágnesen keresztül, egészen Donáth Annáig a Fidesz jelöltjének lába nyomába sem érnek. Nem csak ránézésre, mert ugye ez ízlés dolga, hanem intelligenciában, műveltségben, tudásban és politikai tapasztalatban sem. Ezért kezdték el Novák Katalint támadni, no meg azért, mert ezzel a jelöléssel a kormány kifogta a szelet az ellenzéki vitorlából.

Eddig ugye az volt a mantra, hogy a jobboldalon eleve nincsenek nők, de ha vannak, akkor azok nem kapnak vezető szerepet. Vonatkoztassunk el azoktól a tényektől, amelyek ezt az állítást alapjaiban cáfolják – a tényekkel nem nagyon foglalkoznak odaát. Most, amikor Novák Katalin lett az elnökjelölt, ezen már nem lehet sivalkodni, így kell találni valami mást.

Kiadhatták a parancsot: meg kell támadni a nőket. Nemcsak Novák Katalint, hanem az összeset, mert amikor az eddigi miniszternek esnek neki, akkor ne legyen bennünk kérdés, valamennyi jobboldali nőt támadják a balosok.

Az meg aztán végképp nagyon érdekes az egész ügyben, hogy a nők jogai mellett minimum atombombával kiálló szervezetek most hallgatnak. Illetve nem is hallgatnak, hanem úgy tesznek, mintha nem is történne semmi. Pedig nekik kellene most aztán örömtüzeket gyújtani, hiszen azok után, hogy nők kaptak szerepet a kormányban, most a szebbik nemhez tartozó valaki lehet a köztársaság elnöke.

Ráadásul nem azért mert nő, hanem azért, mert az ország egyik legfelkészültebb közéleti szereplője, aki évek óta kiáll az egyik legfontosabb érték, a család mellett. Megszámlálhatatlan olyan intézkedés fűződik Novák Katalin nevéhez, amely milliók életét tette könnyebbé. Felsorolhatatlan számú kezdeményezés élére állt, amely a nemzet alapját hivatott erősíteni.

Vélhetően ez a baj vele és a többi jobboldalra húzó nővel. A hármas rendszerben gondolkodik Novák Katalin is. Család, haza, nemzet. Férfi (apa), nő (anya), gyerek. Ezt is támadják, akik kikelnek Novák Katalin ellen. Ezzel pedig az összes jobboldali nőnek esnek neki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére