Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tíz dekát kérek a jobbikból!

K. Gaál István

2022.06.01. 19:30

 

Ezt a mondatot számtalanszor elmondtuk már a közértben, amikor a húsos pultban a kiszolgálótól felvágottat kértünk. Még abban az esetben is, ha éppen nem téliszalámit kértünk, hanem parizert – abból is van jobbik.

Ugyanakkor egészen gyanús, hogy ezt a mondatot Gyurcsány Ferenc is kimondta, igaz, a gondolataiban nem kis, hanem nagy J-vel szerepelt az utolsó szó és ráadásul a hazai posztkommunisták vezetője lényegében önmagától kérte a kiszolgálást is. Talán kicsit bonyolult a gondolatmenet, de úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc mesterterve szép lassan elkészül.

 

A Jobbikból éppen tíz deka, illetve esetünkben országgyűlési képviselő marad és semmi több, mert ennek a pártnak úgy tűnik, hogy vége van és erről nem is csak Gyurcsány tehet. Sokkal inkább az a Jakab Péter, akinek a politikai tevékenysége kimerült abban, hogy különböző primőröket hordott be a parlamentbe, továbbá otthonában párizsit nyammogott zsömlével, valamint az általa oly sokat emlegetett melósok egyik gépkezelő képviselőjét fenyegette meg egy perrel. Persze el ne feledjük, hogy parlamenti ülésenként házhoz ment a pofonért, mert direkt hergelte Kövér László házelnököt, aki nem különösebben lett ideges tőle, sőt atyai nyugalommal osztotta ki Jakabnak a milliós büntetéseket.

Véletlenül sem szeretném visszasírni a politikába Vona Gábort, aki ugye gyakorló szélsőjobbos volt, de amikor ő vezette a Jobbikot, akkor tudtuk, hogy mi ez a párt. Egy gyűlöletre alapozó formáció volt, ellenben ez a mostani egy semmi. Már persze azon kívül, hogy Gyurcsány Ferenc csicskájává vált az egész mozgalom – meg is lett az eredménytelensége április 3-án az egésznek.

Szóval Jakab Péter hagyta, sőt elősegítette, hogy a Jobbik egy legyen a baloldali törpepártok közül és momentán csak az különbözteti meg a mérhetetlen Párbeszédtől, hogy hangosabbak a botrányai. Mert balhé az van bőven, úgy tűnik, sosem fogy el. Balosodás, nemi erőszak kísérlete, most meg pártelnöki feljelentés.

A Jobbikot Gyurcsány Ferenc szeleteli fel, de a kést Jakab Péter adta a kezébe. Ennek a pártnak vége lesz, mint a botnak, de lenne egy nagyon fontos kérés még a pártelnök felé. Bár tudjuk, hogy nagy a pedagógushiány az országban, innen is üzenjük Jakab Péternek: rá nincs szükség a tanárok között, akkora baj még nincs.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére