Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kunhalmi Ágnes k*rva erős képe

K. Gaál István

2022.01.26. 18:20

 

Ne vegyük el a megbetegedés jogát Kunhalmi Ágnestől, de a nyomaiban még létező Magyar Szocialista Párt kirakatembere ismét túltolta. Emlékszünk még Usain Boltot megszégyenítő sprintjére, amit az MTVA épületében mutatott be és a végén a térde hozzáért az ajtóhoz, aztán elterült, mint egy zsák cement, majd – kevésbé diplomatikusan idézne Bangóné klasszikusát – „kurva erős képek voltak” ahogy sántított és a nadrágon kívül (!) kötést viselt.

A napokban meg kórházba került a koronavírus miatt. Először is természetesen jobbulást illik kívánni neki, remélem, hogy mielőbb teljesen meggyógyul.

No, de persze a haladó baloldali hagyományokat követve Kunhalmi képet posztolt a kórházból és ezt talán nem kellett volna.

Fontos, hogy megjegyezzük: egy szelfiről van szó, amit ő maga, vagy egy orvos/ápoló készített a telefonjával, vagyis a készülék nála volt – erre a későbbiekben még visszatérünk. A fotó elindult a világhálón és úgy tűnik, hogy értő kezekbe került. A szakértők – nem kommentelők, hanem olyanok, akik láttak már kórházi monitort – érdekes megállapításokat tettek.

A képernyőn látható, hogy Kunhalmi Ágnes véroxigén szintje 100 százalék, a „láza” 36,2, a vérnyomása 126/77, a légzésszáma pedig 25/perc.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen remek adatokkal kórházba kerültek volna, pláne nem a Honvédba, amely ugye a köznyelv szerint VIP-intézmény. Ráadásul volt, aki azt is megjegyezte, hogy Kunhalmi utcai ruhában fekszik az ágyban, ami azért nem egy bevett szokás.

A kép persze elérte célját, hiszen számtalan megosztás, lájk és hozzászólás érkezett rá. Ennyi volt ebben nem több és biztosak lehetünk benne, hogy ez volt a cél, semmi más.

Hála a jó Istennek és a kezeléseknek Kunhalmi Ágnes, akinél ugye nem volt telefon, már ki is került a kórházból, így már otthonában lábadozhat, a mielőbbi teljes gyógyulás reményében. Szerencsére már olyan jól van, hogy Facebook posztokra is futja és nem is volt rest a közösségi médiában jelentkezni. Így kezdte:

„Napokig nem volt nálam telefon…”

Ja. A képet meg valaki festette róla és aztán faxon elküldte Mark Zuckerbergnek, aki kitette a politikus oldalára.

A tudomány segített Kunhalmi Ágnes felső légúti és esetleges tüdőproblémáin. A nyak feletti helyzet azonban továbbra is tragikus, szinte biztos, hogy kezelhetetlen.

Ettől persze a tény még tény marad: kurva erős kép volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

Nem oda Buda. Kövér baromarcú lenne, mert őrködik a parlament méltóságán?

Nem oda Buda. Kövér baromarcú lenne, mert őrködik a parlament méltóságán?

Ide is eljutottunk: baromarcúnak nevezte a Jelen főmunkatársa, Tóth Ákos Kövér László házelnököt. Az ember azt gondolta, hogy Márki-Zay kampánybeli alpári szövegei után már nincs lejjebb a baloldalon. Aztán kiderül, de mennyire, hogy van.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére