Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadd el-Hadd, avagy Fekete Péter Fehéroroszországban

Georg Spöttle

2021.11.17. 16:00

 

Soros Gyuri bácsi NGO-i már jajveszékelnek, hogy szegény migránsok, meg hogy ez egy humanitárius katasztrófa. A liberális német sajtó pedig állig felfegyverzett lengyel Rambókról ír, akik meggátolják a szerencsétlen, megkeseredett menekülteket abban, hogy egy jobb világba léphessenek. Az a fránya Dzsörmeni pedig hallgat... Sem még kancellár Mutti Merkel, sem már majdnem kancellár Scholz nem nyújtogatja a kezét, hogy nekik bizony szükségük van tízezer kődobáló és drótvágó szakmunkásra. Pedig a srácok ezekben jeleskednek, ja, meg favágó is akad bőven. Pitbull és Kesha újra forgathatnák a „Timber” klipjét. A Közel-Kelet krémje ugyanis magas fákat vág ki, és úgy döntik őket, hogy azok a szögesdrót akadályokra zuhanjanak, majd ott próbálnak bejutni lengyel területre.

Ha ez nem sikerül, akkor jöhet a hidegvágó, a gyalogsági ásó, a könnygáz és újabb kőzápor. A belorusz hadsereg már egy barkácsáruházat is megszégyenítő repertoárral rendelkezik szerszámokból. Az „Illegal immigrant starter kit” a csípőfogó, az „advance” már tartalmaz lézert a lengyel katonák vakítására, és könnygázgránátokat is. Alap, hogy ezek nélkül nincs politikai menedékjog. Lukasenka komolyan tolja az utazási üzletágat is. Pár hete még 3000 euróba került egy Belarusz-túra az araboknak és afgánoknak. Ez tartalmazta a repülőjegyet, a vízumot és a kirándulásokat (LOL). Most viszont belehúztak, és fapadosárakon hozzák a csozékat. A Belavia légitársaság 175 és 250 euró közötti áron kínálja a jegyeket Taskentből, Dubajból és Isztanbulból. Már vízum sem kell, elég az elszántság. A migránsokat ezután összeszedik, arab nyelvű információt kapnak, hogy a németek már úton vannak buszokkal a határra, és elszállítják őket.

A gonosz valósággal a határon szembesülnek, mivel ott a lengyel határőrök hangosbeszélőn közlik, hogy a határ zárva, és minden átkelési kísérletet megakadályoznak. A belarusz katonák persze senki nem engednek vissza Minszkbe, még a kisgyermekes anyákat sem. Sátrakat és katonai hálózsákokat osztanak ki, kiválogatják a katonaviselt férfiakat, és felszerelik őket a fentebb említett eszközökkel. Ezután szabályszerűen rányomják őket a szögesdrót akadályra. Ha egy csoport megpróbál lelépni, azokat a fejük felett leadott lövésekkel terelgetik vissza a helyes útra. Hát ja, Belarusz egy kemény hely, „holtan sem szeretnék ott a kerítésen lógni”, tartja egy német közmondás.

Kérdés persze, hogy mi lesz a sok ezer migránssal? Legtöbbjük nem fog hazatérni, pedig az iraki kormány is megpróbál segíteni a patthelyzetben, és kész arra, hogy repülőket küldjön Minszkbe az önkéntes hazatérőknek. A lengyelek nem fogják megnyitni a határt, mivel akkor engednének a zsarolásnak. Lukasenka nyilván nem fogja befogadni őket, ergo a Fekete Péter most az illegálisoknál van. A legstílusosabb Putyin volt. Ravaszkás mosollyal fejtegette, hogy ő nem érti, Brüsszel miért tesz különbséget a földközi-tengeri és a belorusz határon feltorlódott migránsok között. Tényleg, miért is?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére