Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lengyelország

A 888 megmondja a tutit: Mexikó – Lengyelország

A 888 megmondja a tutit: Mexikó – Lengyelország

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Mexikó – Lengyelország.

Bombatámadás: Magyar György emiatt is a kormány ellen hergel

Bombatámadás: Magyar György emiatt is a kormány ellen hergel

Egyre többet tudunk, de még mindig nem eleget a lengyel határ melletti rakétabecsapódásról, amely két ember halálát követelte, s amely megrémítette a világot, lévén Lengyelország NATO-tagállam, keddi megtámadása világháborús eszkalálódással is fenyegethetett volna. Nem utolsó sorban a minden lében kanalazó Magyar György ügyvédnek is újabb lehetőséget adott a szigorúan tárgyilagosságtól mentes véleményének ATV-ben történő elmondására.

A lengyelországi incidens után felerősödtek az ukrán támogatásokat kritizáló hangok

A lengyelországi incidens után felerősödtek az ukrán támogatásokat kritizáló hangok

A republikánusok az Ukrajnának szánt milliárdok befagyasztása mellett érvelnek, miközben Zelenszkij meg van győződve arról, hogy orosz rakéta pusztított Lengyelországban.

Zelenszkij a szövetségeseit is meghazudtolja

Zelenszkij a szövetségeseit is meghazudtolja

Habár az Egyesült Államok elnöke mellett számos más ország vezetője is kizárta, hogy orosz rakéta pusztított volna Lengyelországban, az ukrán elnök nem hisz nekik.

Stoltenberg: Nincs jele, hogy Lengyelországot szándékos támadás érte volna

Nincs jel arra, hogy a keddi kelet-lengyelországi robbanás szándékos támadás eredménye lenne, és arra sem, hogy Oroszország katonai offenzívát indítana a NATO ellen – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szerdai sajtónyilatkozatában.

Duda: Lengyelországot nem szándékos rakétacsapás érte

Duda: Lengyelországot nem szándékos rakétacsapás érte

Semmi sem utal arra, hogy szándékos támadás lett volna Lengyelországgal szemben a Przewodówban történt robbanás – jelentette ki szerdai varsói sajtóértekezletén Andrzej Duda lengyel elnök.

Belga miniszter: Orosz rakétadarabok és ukrán elfogórakéta csapódott be Lengyelországban

A rendelkezésre álló információk alapján orosz rakéták darabjait és egy ukrán elfogó rakéta maradványait találták meg Lengyelországban – közölte a belga védelmi miniszter szerdán.

Podoljak: Oroszországot terheli minden felelősség bármiféle rakétaincidensért

Oroszországot terheli minden felelősség bármiféle rakétaincidensért, miután ő indított háborút Ukrajna ellen – szögezte le Mihajlo Podoljak, a kijevi elnöki iroda vezetőjének tanácsadója szerdán.

Vissza az oldal tetejére