Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szótlan kapitány

Bohár Dániel

2022.01.08. 14:10

Egy olyan embertől elvenni azt, hogy beszélhessen, akit a beszéd éltet borzasztó kegyetlenség. Gyurcsány Ferenc szívtelen Márki-Zay Péterrel szemben. Igaz, a kapitány tett is azért, hogy mostanra kuss legyen a neve.

“Ostoba, trágya, gomba, aberrált” és azt hiszem még lehetne folytatni a sort, ha Márki-Zay Péter válogatott sértegetéseit kellene összegyűjteni. Legutóbb arról fantáziált a baloldal miniszterelnök-jelöltje, hogy végre lehet esélyük, mert a Covid megtizedelte a nyugdíjasokat, akik Márki-Zay szerint Fidesz szavazók. Borzasztó szavak.

Úgy tűnik, hogy ez már Gyurcsánynál is kiverte a biztosítékot, ugyanis gyámság alá helyezte a kapitányt. Márki-Zay sajtófőnököt pontosabban felügyelőt, testőrt kapott Péterfi Judit személyében. Péterfi korábban még független-objektív televíziós volt most meg a baloldali összefogás sajtófőnöke, a bukásuk után ne aggódjunk, másnap újra független-objektív újságíró lesz. De ez egy másik téma.

Az új sajtófőnök annyira komolyan vette Gyurcsány parancsát, hogy teljes védelmet biztosított Márki-Zaynak. Hosszú idő után ismét nyilvánosan is összeállt a hat baloldali párt és közösen tartottak sajtótájékoztatót. Mindenki elmondta a magáét, majd elérkeztünk a kérdésekhez. Ekkor Péterfi Judit jelezte, hogy csak az előre meghatározott témában lehet kérdezni. Mi, újságírók nyilván mást is szerettünk volna feszegeteni és Márki-Zay válaszolni is akart, de ekkor jött Péterfi és teljesen leoffolta a kapitányt. Konkrétan megtiltotta neki, hogy válaszoljon. Szürreális jelen volt. Az esemény végeztével az újságírók megrohamozták Márki-Zayt, akit ugyancsak Péterfi a saját testével védett annak árán, hogy riportereket lökdösött vagy ráncigált.

A kapitánynak ezentúl kuss a neve. Elvették tőle még azt is, amit a legjobban szeret, a beszédet.

De nemcsak ezt. Márki-Zay sokáig álmodozott egy saját frakcióról a következő Parlamentben, azonban Gyurcsány ezen ötletét is gyorsan elvágta. Teljesen egyértelmű, hogy a hetedik frakció terve halva született, hiszen mely baloldali párt szeretné, hogy helyeket kelljen átadnia Márki-Zay haverjainak, nyilvánvalóan egyik sem. Megélhetési politikusokról beszélünk, akiket a havi milliók érdekelnek, semmi más.

Szóval egy hét alatt a kapitánytól mindent elvettek, amit eddig szeretett vagy szeretett volna.

Esetleg felmerül még valakiben a kérdés, hogy nem Gyurcsány a főnök a baloldalon?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére