Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A “civilek” vírusa

Bohár Dániel

2021.03.28. 13:00

A magukat “civilnek” beállító kőkemény politikai munkát (rombolást) végző külföldről finanszírozott szervezetekre mi szükség van Magyarországon?

Viszonylag nehéz objektíven meghatározni, hogy Magyarország szempontjából kik a károsabbak. A hazai baloldali pártok? A balliberális média? Esetlegek az ezekkel szimbiózisban élő “civil” szervezetek? Nem könnyű a kérdés, de abban azt hiszem nyugodtan megegyezhetünk, hogy a trojka mindegyik tagja pusztít, rombol, amit csak tud vagy amit éppen kell.

A világ és benne Magyarország már több mint egy éve nagyon nehéz helyzetben van. A koronavírus okozta egészségügyi kihívásokkal egyszerre kell kezelni a korlátozok miatti gazdasági nehézségeket és közben úgy kell vakcinákat beszerezni, hogy a Föld minden országa azokra hajt. Ez egy olyan helyzet, amelyben egy egészséges nemzet összefogna és vállt vállnak vetve együtt akarná legyőzni az ellenséget, amely ebben az esetben a koronavírus.

Magyarországon nem ez a helyzet. A baloldali pártok a járvány kirobbanásának első napjától politikai tőkét akarnak kovácsolni és úgy ássák alá a védekezést, ahogy csak tudják. Szerencsére mivel minőségi szürkeállománnyal nincsenek leterhelve, ez nehezen megy. Aztán itt van a balliberális sajtó, amely viszont véleményem szerint sejtszinten roncsolja a társadalmat a folyamatos rém- és álhírekkel. Ha nem lett volna elég ennyi, becsatlakoztak a “civilek” is.

Kocsis Máté a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben arról ír, hogy levelet kapott a TASZ-tól. A Társaság a Szabadságjogokért nevű Soros György által finanszírozott szervezet azt szeretné a Fidesz frakcióvezetőjétől, hogy a migránsok élvezzenek elsőbbséget az oltási sorrendben. Tehát a kamucivilek politikusok segítségével azt szeretnék elérni, hogy előbb kapjanak vakcinát az útlevél és iratok nélküli szírek, mint azok a magyar emberek, akik itt születtek, élnek, ez a szülőföldjük és még az adót is itt fizetik.

Attól tartok, hogy ez a TASZ nevű fertő ezt teljesen komolyan is gondolja, hiszen nem Magyarország az egyetlen állam, ahol ezzel próbálkoztak. Svédországból érkezett előszőr az a hír, hogy elsőbbségben akarják részesíteni a “papír nélküli” bevándorlókat a svédekkel szemben. Az tudjuk jól, hogyha nemzeti önfeladást keresünk, akkor a skandináv országnál jó helyen járunk, de ez a terv még a svédeknél is kiverte a biztosítékot. Pedig az már nagy szó, mert ők úgy adták át az országukat az idegeneknek, hogy közben még tapsoltak is hozzá, miközben majdnem kiesett a kezükből a “welcome” feliratú tábla.

Természetesen ezzel nem azt akarom sugalmazni, hogy bevándorlók nem érdemelnek oltást. Be kell őket oltani, miután beoltották minden országban a helyi lakosságot, de hogy elsőbbségben részesüljenek az egész egyszerűen nonszensz.

A “civilek” nem civilek, hanem politikai aktivisták, akik meghatározott feladatot hajtanak végre. Ezek az esetek tökéletesen megmutatják, hogy ezekkel a szervezetekkel sokkal szigorúbban kellene bánni.

Izrael az utóbbi időszakban több szempontból is minta. Elég csak az átoltottságra, a koronavírus elleni védekezésre és az országuk újraindítására gondolni. Ugyanakkor Izrael élen járt a “civilnek” nevezett aktivisták megregulázásában is. Fontos lépés volt, hogy kitiltották őket az oktatási intézményekből, illetve (ahogy Magyarországon) fel kell tüntetni a külföldi támogatók kilétét. Emellett ezen szervezetek állami intézményekkel csak indokolt esetben léphetnek kapcsolatba, azt is engedéllyel. Az izraeli kormány lépései teljesen jogosak voltak, hiszen ők is észrevették, hogy mennyire károsak ezen csoportok.

A Magyarországon állandóan rinyáló, diktatúrát kiáltó és folyamatosan aggódó gittegyletekre az égvilágon semmi szükség nincs.

Illetve majd elhiszem nekik, hogy tényleg civilek, ha mondjuk felszólalnak Vadai Ágnes vállalhatatlan “ruandai” kijelentése ellen vagy azért, hogy Fekete-Győr András újságírókat tiltana el a foglalkozásuktól. Ameddig ez nem történik meg, addig az utolsó, legalja baloldali aktivisták maradnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére