Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elindult a természetvédõ szakosztály a táliboknál

Nagy Gábor

2017.02.26. 14:28

Vasárnap faültetésre szólította fel híveit Hajbatulla Ahundzada, az afganisztáni tálibok vezetõje. Irigykedhet az LMP. :D

Hajbatulla Ahundzada molla az alábbi üzenetet küldte el híveinek és a sajtónak:

"A tavasz közeledtével felszólítunk minden harcost és mindenkit, hogy ültessen egy vagy több fát, gyümölcsfát vagy másfajtát a Föld és a mindenható Isten javára. A fák fontos szerepet játszanak a környezetvédelemben, a gazdasági fejlődésben és a Föld szépülésében."

Hát igen, a tálibokat eddig nem úgy ismertük, hogy hatalmas elánnal küzdenének a környezetvédelemért –sokkal inkább támadásaikkal és merényleteikkel hívták fel a figyelmet magukra. Persze a tálibok arról is híresek, hogy pénzük jelentős részét az igencsak jövedelmező mákültetvényekbe invesztálják.

Summa summarum: mindenképp szokatlan az új irány!

Persze, lehet ordas nagy kamu az egész, beetetés a nyugati sajtó számára. Mindenesetre a belügyminisztérium szóvivője hamar reagált Hajbatulla Ahundzada üzenetére:

Előbb hagyjanak fel a robbanószerek elhelyezésével, amelyek naponta sok afgánt, közöttük nőket és gyermekeket ölnek meg"

– írta a Twitteren Szedik Szeddiki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Egy friss közvélemény-kutatás szerint Joe Biden amerikai elnök népszerűségi indexe májusban hivatali idejének eddigi mélypontjára csökkent: az amerikai lakosság alig 39 százaléka elégedett a teljesítményével, és még a Demokrata Párt tagjainak körében is egyre növekszik az elnök tevékenységével kapcsolatos borúlátás.

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére