Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merész vállalkozás: a milánói SUNNEI is csatlakozik a Vanguardshoz

Rendhagyó olasz márkával bővül a csoport portfóliója, így a Nanushka és az AERON mellett a SUNNEI is részt vállal a modern luxus jövőjének kialakításában.

Ez történt ma

Meredeken emelkedik a fertőzöttek és a halálos áldozatok száma Nyugat-Európában és Amerikában is. Vagyis a mai nap sem a jó híreké volt.

Az Állami Számvevõszék berágott a Kétfarkú Kutya Pártra

A jelentéstervezetekben lévõ megállapítások és egyéb információk nyilvánossá tétele jogosulatlan adatkezelést valósít meg, ami veszélyezteti a jogállam mûködését - közölte az Állami Számvevõszék (ÁSZ) vasárnap az MTI-vel.

Egyre több gyermek születik Magyarországon

Az egész Európai Unióban jellemzõ demográfiai válság leküzdésére az egyes tagországok más-más módszert alkalmaznak: hazánk a családok biztonságának megteremtését, illetve a gyermekvállalás ösztönzését tûzte ki célul. Az elmúlt években kedvezõ változások kezdõdtek Magyarországon a házasságkötések és gyerekvállalási kedv terén is. Mindeközben arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyerekekre milyen veszélyek leselkednek az online térben, éppen ezért az Emberi Erõforrások Minisztériuma digitális immunerõsítõ programot dolgozott ki.

Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

A Fidesz-kormány 2010 óta jelentõs, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedõk a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évrõl évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetõen nem kell választaniuk a munka és a család között, a nõk pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.

Óriási változások a családpolitikában

A szocialista-liberális kormányok 2010 elõtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bõvítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sõt nyugdíjprémium kifizetését is lehetõvé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetõen.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére