Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Navracsics már megint rossz fát tett a tûzre

888.hu

2015.12.03. 21:15

A kvótakirály Juncker ki is osztotta az atyai pofonokat.

Persze most csak szóban dorgált Bunyós Juncker.

Az Európai Bizottság november 24-én jegyzékbe, vagyis napirendjére vette azt az állampolgári kezdeményezést, ami felhívja a figyelmet, hogy itt az ideje egy újabb eljárást indítani Magyarországgal szemben, most éppen az uniós alapértékek megsértése miatt.

Az ülésen hazánk uniós biztosa nem tudott részt venni, ezért előző nap levelet írt, hogy ő ezzel nem ért egyet. Természetesen ennek ellenére a javaslatot elfogadta az Európai Bizottság, és azóta jegyzékbe is vették az újabb feladatot.  Ez azt jelenti, hogy a kezdeményező állampolgároknak most egy évük van egy millió aláírást összegyűjteni Magyarország ellen.

Úgy tűnik, Navracsicsnál kiverte a biztosítékot, hogy ebben a politikailag kényes, jogilag pedig ellentmondásos ügyben meg sem hallgatták, és távollétében hozták meg a döntésüket az európai biztosok. A magyar uniós biztos szerint az már meglehetősen durva lenne, ha minden esetben, minden állampolgári kezdeményezésre ugrana az EU egyik legfőbb szerve, holott az Európai Parlament illetékes szakbizottsága október 13-án már elutasított egy ugyanerre irányuló indítványt.

Kvótakirály: a biztosok nem védhetik az őket jelölő kormányt

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a BruxInfo értesülései szerint azonban hamar helyre tette Navracsicsot, és elmagyarázta neki, hogy ez nem az a fórum, ahol ki kellene állnia hazája mellett. Juncker szerint a hiányzás pedig egyébként sem ok arra, hogy valamit levegyenek a napirendről.

Navra meghátrált

A BruxInfo megkereste a magyar uniós biztos kabinetjét,

ahol cáfolták a Juncker által Navracsicsnak tulajdonított szándékot, hogy a magyar kormány álláspontját kívánta volna védelmezni". 

(MTI, BruxInfo

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére