Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: navracsics tibor

Navracsics Tibor szerint az év második felében lehet megállapodás az Európai Bizottsággal

A területfejlesztési miniszter „kapcsolatteremtő találkozón” látta vendégül Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert hétfőn. A találkozón áttekintették a folyamatban lévő és a tervezett operatív programokat, és áttekintették, hogy a kormány és a főváros miként tud együttműködni a megvalósításukban.

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Az új kormányban vannak nagy visszatérők és pár miniszteri területen újoncnak számító kormánytag is, de vajon kik ők és miért kerültek a kormányba?

Orbán Viktor kormánya megalakításáról egyeztetett

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán megbeszélést folytatott politikusokkal a kormányalakításról a Karmelita kolostorban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Brüsszelnek jobban kellene figyelnie a tagállamok eltérő problémáira

Európa zöldmegújulásának lehetőségeiről, a pandémia kezeléséről, az Európai Unió bővítéséről és a kontinens gazdasági versenyképességének jövőbeni lehetőségeiről beszélgettek a magyar kormány uniós tisztségviselői a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szervezésében az Európa-nap alkalmából tartott pénteki online konferencián.

Trócsányi: A nemzeti parlamenteknek több jogot kellene adni az EU-ban

Magyarország és az EU viszonyáról beszélt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen többek között Navracsics Tibor, Trócsányi László és Martonyi János.

Nagyot zuhant az élőzenei ipar bevétele a koronavírus miatt

A zene és a kultúra a kreatív ipar részeként Európát a gazdasági verseny élvonalában tartja – mondta Navracsics Tibor Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa kormánybiztosa a 8. Music Hungary Konferencián Veszprémben.

"Az európai identitásnak nem szabad rátelepednie a nemzeti identitásra"

Az európai és nemzeti identitás viszonyáról beszélt többek között Navrasics Tibor egy kolozsvári fórumon.

Navracsics szerint Magyarország ismét erõs

Magyarország pozíciója az érvénytelen népszavazással és az elbukott alaptörvény-módosítással nem gyengült - fogalmazott a Magyar Idõknek adott interjújában Navracsics Tibor. Az uniós biztos ugyanakkor azt reméli: a decemberi EU-csúcson közelednek az álláspontok a kvóta végrehajtását illetõen.

Navracsics már megint rossz fát tett a tûzre

A kvótakirály Juncker ki is osztotta az atyai pofonokat.

Vissza az oldal tetejére