Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobb, ha tudod, hogy egy mocskos homofób vagy, ha a családokat támogatod!

Sümeghi Lóránt

2017.05.12. 14:58

És miért? Mert az RTL Klub és az Index a 444-re hivatkozva ezt mondja. Érted? Ennyi.
És miért? Mert az RTL Klub és az Index a 444-re hivatkozva ezt mondja. Érted? Ennyi.

Két nappal korábban Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai háttérbeszélgetésen elmondta, hogy május végén megrendezik a családi értékek mellett kiálló négynapos nemzetközi rendezvénysorozatot, a Családok Budapesti Világtalálkozóját. Ezzel együtt sor kerül a második alkalommal megrendezett Budapesti Demográfiai Fórumra, a Családok XI. Világtalálkozójára, valamint a II. Európai Életvédő Fórum és Családfesztiválra, a "One Of Us" mozgalom rendezvényére.

Ahogyan az a világtalálkozóknál lenni szokott, a rendezvényt Orbán Viktor miniszterelnök nyitja meg, és felszólal többek között Balog Zoltán miniszter, Novák Katalin családügyekért felelős államtitkár és még sok-sok olyan személy, aki elkötelezett a családi értékek védelme iránt. Na ez így, ilyen formában már túl sok volt a magukat mértékadónak nevező, balliberális média zászlóshajóinak.

Ugyanis a nihilista 444 szerint – melyre később kritika nélkül hivatkozott az RTL Klub és Index is egyenlőségjelet kell tenni a családi értékek védelme, a nácizmus és a homofóbia között.

Hogy miért? Mert a Soros György által finanszírozott amerikai LMBTQ-s lobbiszervezetek (Mother Jones és a Southern Poverty Law Center) ezen az állásponton vannak. És ha már a 444-nek és ezeknek az álcivil szervezeteknek is ugyanaz a gazdája, akkor miért ne lehetne körbehivatkozással elérni azt, hogy a nácizó, homofóbozó meleglobbi rigmusai megjelenjenek a balliberálisok által mainstreamnek hazudott médiában. El is érték, hiszen a 444 a fent említett Soros-szervezetek véleményét a sajátjaként előadva azt írja: 

elég csak rákeresni a kétnapos program bármelyik szereplőjére, és szinte garantált, hogy valami homofób vagy abortuszellenes kirohanásba fogunk viszonylag hamar belefutni. [...] A magyar kormány és a nemzetközi fundamentalista kör barátkozása nem most indult.

Ennek fényében sikerült nekik közveszélyes, szélsőjobboldali homofóbnak nevezniük olyan személyeket, mint:

  • Erdő Péter bíborost; 
  • Gundel Takács Gábor médiaszemélyiséget;
  • Philip G. Zimbardo pszichológust, aki a melegjogok kiterjesztése kapcsán is tevékenykedik;
  • Alberto Bottari de Castellót, Magyarország apostoli nunciusát;
  • Christiana von Habsburg-Lothringen főhercegnőt;
  • a lengyel, a horvát, a spanyol családügyi, szociális, illetve esélyegyenlőségi minisztereket;
  • Spéder Zsoltot, a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatóját;
  • és Kardosné Gyurkó Katalint, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökét is.

Mi több, Emmanuel Adetoyese Badejo nigériai püspöknek a konferencián való megjelenését azért is sérelmezi a 444, mert a vallási vezető korábban szót mert emelni Barack Obama megosztó LMBTQ-s intézkedései ellen. A lap hasonló mértékű torzítással próbálja Ignacio Arsuaga spanyol politikust is befeketíteni. A politikus ugyanis a 444 elmondása szerint homofób üzenetet írt fel egy buszra.

Csakhogy az igazság az, hogy a "homofób üzenet" nem volt más, minthogy "a fiúknak péniszük van, a lányoknak meg puncijuk, ne hagyd magad átverni." Ráadásul ez a hihetetlen megbotránkoztató, szélsőjobboldali kirohanás egy kampány része volt, ugyanis a spanyol politikus arra az LMBTQ-s gerillaakcióra reagált, melynek keretében egyes buszmegállókban olyan kislányokat festettek fel, akiknek péniszük van.

Az pedig különösen érdekes, hogy az újságírói etikát kívülről fújó 444-esek persze arra nem gondoltak, hogy megkérdezzék esetleg az érintett feleket vagy a rendezőket az általuk kitalált aggodalmaik kapcsán.

Hát persze, hogy nem. Akkor mehetett volna a kukába az egész cikk.

A Családok Budapesti Világtalálkozója ugyanis a családi értékekre és a családok fontosságára kívánja felhívni a figyelmet, mindezt az Alaptörvényünkkel és az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatával teljes összhangban. A kormány természetesen semmilyen uszító, emberi jogokat sértő akciót, megnyilvánulást nem támogat.

És mivel a családok érdekében végzett magyar kormányzati munkát számos elismerés övezi a világban, felmerült az igény arra, hogy Budapest adjon otthont egy olyan többnapos rendezvénynek, ahol a témával foglalkozó politikusok, szakértők, szervezetek és intézmények átadhatják egymásnak a tapasztalataikat. Akit pedig kiemelten foglalkoztat e rendezvénynek a gazdasági oldala, az megtalálja a részleteket a Magyar Közlöny 178. számában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére