Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit: Másfél millió embert ért el az IM áldozatsegítő kampánya

888.hu

2021.03.10. 21:30

Varga Judit a közösségi oldalán azt írta: a Hétköznapi történetek című videopodcast-sorozatban neves színészek segítségével a leggyakrabban előforduló áldozati helyzeteket mutatják be.

 

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) áldozatsegítő kampánya eddig 1,5 millió embert ért el a közösségi médiában – közölte az igazságügyi miniszter szerdán a közösségi oldalán.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a kampány folytatódik. A legújabb videóepizód – amelyet a miniszter is megosztott a bejegyzésben – szerdától elérhető a vansegitseg.hu oldalon, valamint az Áldozatsegítő Központ Facebook- és YouTube-csatornáján. Azt írta, minden epizód közzétételét szakértői elemzés követi, amelyben tanácsokkal segítik az érdeklődőket.

Kevesen gondolnánk, de a modern társadalmakban is létező jelenség a rabszolgamunka mint az emberkereskedelem és a kizsákmányolás egy válfaja”

– jegyezte meg az igazságügyi miniszter. A sorozat legújabb része erre a súlyos áldozati helyzetre hívja fel a figyelmet.
Varga Judit fontosnak nevezte, hogy „figyeljünk a környezetünkben élőkre”, és „merjünk segítséget kérni, ha baj van”.
Azt írta: a tartalmak megosztásával mindenki részese lehet az áldozatsegítésnek. „Mutassuk meg minél több embernek, hogy van segítség” – fogalmazott.

? Az Igazságügyi Minisztérium áldozatsegítő kampánya eddig 1,5 millió embert ért el közösségimédia-csatornáinkon...

Közzétette: Varga Judit2021. március 10., szerda

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére