Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: varga judit

Szellemi honvédőkre van szükség

Szellemi honvédőkre van szükség

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által szervezett díjátadó ünnepségen beszélt Varga Judit igazságügyi miniszter, a szellemi honvédelem fontosságáról.

Varga Judit: Ez az európai baloldal politikai játszmája

Számos szempontból ellentmondásosnak nevezte az Európai Bíróság Magyarországnak a Sargentini-jelentés megszavazási módja miatt benyújtott keresetét elutasító döntését Varga Judit a Magyar Nemzetnek nyilatkozva. Az igazságügyi miniszter szerint az elmúlt időszak brüsszeli történései az európai baloldal politikai játszmájának tekinthetők, és jogbiztonsági kérdéseket is felvetnek.

Elégedetlenség az EU válságkezelésével, ellepi a gaz a fővárost

Elégedetlenség az EU válságkezelésével, ellepi a gaz a fővárost

A Sargentini-jelentésről tartott szavazás szabálytalan volt, 2022 végére lesz üzemképes a magyar oltóanyaggyár, és Karácsony Gergelynek sikerült öt mondatot megtanulnia angolul.

A kormány nem vesz részt az Európai Ügyészség létrehozásában, ez szuverenitási kérdés

A kormány – az Országgyűlés előzetes állásfoglalását követve – úgy döntött, hogy nem vesz részt az Európai Ügyészség létrehozásában és a megerősített együttműködésben sem – közölte az igazságügyi miniszter kedden a Facebook-oldalán.

Varga Judit: A tagállamok bármilyen oltást elismerhetnek

A kormány számára az a legfontosabb, hogy biztosítsa a magyar emberek szabad mozgását – hangsúlyozta pénteken a Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter.

Varga Judit: Nem több, hanem okosabb Európára van szükség

Az Európai Parlament a világjárvány alatt „többször volt inkább a probléma része, mintsem a megoldásé” – írta Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán csütörtök este.

Brüsszel a vírus helyett ismét a migráció propagálásával foglalkozik

A kormány álláspontja szerint a bevándorlást nem támogatni és ösztönözni kell, hanem megállítani – közölte Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Varga Judit: Megvédjük a rezsicsökkentést

A rezsicsökkentésről és az oltás fontosságáról is volt szó az uniós tagállamok általános ügyekért felelős minisztereinek brüsszeli tanácsülésén, aminek eredményeit Varga Judit Facebook-oldalán közölte.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére