Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb támadást indítottak Soros Györgyék Magyarország ellen

Sümeghi Lóránt

2017.11.21. 16:48

Goran Buldioski, a Soros-féle Európai Nyílt Társadalom Kezdeményezés igazgatója szerint az EU-nak szembe kell szállnia Lengyelországgal és Magyarországgal. Nyilván nem tetszik neki, hogy a nemzeti kormányok nem hajlandóak behódolni a liberális, bevándorláspárti utópiáknak.

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványokhoz tartozó kezdeményezés igazgatója a magyarországi civiltörvény kapcsán tett tetemes sivalkodásában megjegyzi, hogy szerinte autoriter kormányok szerte a világon igyekeznek nyomást gyakorolni a civil szervezetekre, s korlátozni tevékenységüket.

Mikor egyiptomi, orosz vagy venezuelai vezetők teszik ezt, senki sem lepődik meg, de megdöbbentő az Európai Unióban látni hasonló fejleményeket"

– írja Buldioski, aki elfelejti valamilyen különös oknál fogva megemlíteni, hogy a magyarországi civiltörvényhez hasonló szabályozások az Egyesült Államokban és Izraelben is érvényben vannak.

Mi több, meglátása szerint Soros György kritikája muszlimellenes előítéleteket és mélyen szunnyadó antiszemita gyűlöletet is tartalmaz. Szerinte hiányoznak a viták a nemzeti parlamentekből – de persze ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy évek óta öngyilkos politikát folytatnak a liberális ellenzéki erők.

Annak ellenére, hogy a legnagyobb elérésű médiacsatornák és platformok jelenleg is ellenzéki, a magyar kormányt folyton lejáratni akarók tulajdonában vannak, úgy látja: Magyarországon az uralkodó párt teljes mértékben ellenőrzi már a magántulajdonú médiát is. 

Ezek a teljes jogú uniós tagállamok nem illiberális demokráciák, hanem beteg demokráciák"

– sivalkodott.

Soros György embere szerint a jelenlegi politikai körülményekre tekintettel, az Európai Unió fellépése nem lesz elégséges, komolyabb beavatkozást vizionál. 

Még nincs késő, Lengyelországot el kell téríteni attól, hogy ugyanazt a veszélyes utat járja be, mint Magyarország. A civil szervezetek elleni túlkapások megállítása több, mint jelképes lépés ebbe az irányba" 

– zárja írását Goran Buldioski, az Európai Nyílt Társadalom Kezdeményezés igazgatója.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére