Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menczer: A magyar érdekekért, a magyar emberekért harcolunk

888.hu

2022.07.16. 16:00

„Mindig érdeklődéssel figyelem, amikor a baloldal kritizálja az Orbán-kormány gazdasági teljesítményét. Íme az összehasonlítás.” – mondja az államtitkár közösségi oldalán megosztott videójában.

 

Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár felidézte: a 2010 előtti baloldali kormányoknak mindössze egy válsággal, a gazdasági válsággal kellett szembenézniük, aminek államcsőd, IMF-hitel lett, magas munkanélküliség és eladósodottság lett a vége.

 

A baloldali kormányok senkit nem védtek meg, duplájára emelték az áram árát, háromszorosára a gáz árát, elvettek egyhavi bért és egyhavi nyugdíjat, csődbe vitték az országot.”

 

– fogalmazott.

Az államtitkár kiemelte, hogy ehhez képest tavaly rekordértékű gazdaság növekedést produkáltunk annak ellenére, hogy az Orbán-kormányok ideje alatt egymást követték a válságok; migrációs válság, koronavírus-válság, az ezzel járó gazdasági válság, háború és az ezzel járó gazdasági válság.

Menzczer elmondta: a kormány vállalásai világosak voltak a választás előtt, és világosak most a választás után is. Megvédeni a nyugdíjakat, a családtámogatási rendszert, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést.

 

Jelenleg a háború miatt az átlagfogyasztásig tudjuk biztosítani és megvédeni a rezsicsökkentést.”

 

– tette hozzá az államtitkár.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére