Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: menczer tamás

Menczer: Az energia nem ideológiai kérdés, hanem a valóság kérdése

Az orosz Gazprom – vitás ügyek miatt – leállíthatja az Ukrajnán keresztüli gázszállítást Európába. Ha ez valóban megtörténik, akkor kizárólag déli irányból, a Török Áramlaton keresztül érkezik majd orosz gáz Európába, hiszen az Északi Áramlaton keresztül történő szállítást már korábban leállították – írja Faceook-oldalán Menczer Tamás.

Hollandia külügyminisztere egy interjúban megtámadta Magyarországot

Wopke Hoekstra azt mondta az „Európai Parlament hazugságaira hivatkozva”, hogy nagyon aggódik a magyar jogállamisággal kapcsolatban. Arról beszélt, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállamiság, veszélyben vannak a közös értékek, és szörnyű, ami a bírói hatalommal vagy a szabad sajtóval történik – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a közösségi oldalára feltöltött keddi videójában. Menczer Tamás szerint Wopke Hoekstrának akkor lenne célszerű Magyarországgal foglalkoznia, ha a saját országában sikerült rendet tenni.

Menczer: a Gazprom megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak

Menczer: a Gazprom megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak

A Gazprom péntek reggel megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak – közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára Facebook-bejegyzésében.

Menczer Tamás: Magyarország tartja magát az „egy Kína” elvhez

A politikus hangsúlyozta, aggodalommal tölti el a magyar kormányt, hogy a világ más tájain is feszültségek ütik fel a fejüket.

Menczer: Folyamatos a gáztározók feltöltése, az ország gázellátása, ahogy eddig is, biztosított

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy a tározók töltöttsége – kapacitásukhoz mérten – 44-45 százalékon áll, míg az ország éves fogyasztásához képest ez az arány meghaladja a 26 százalékot.

Menczer: A magyar érdekekért, a magyar emberekért harcolunk

„Mindig érdeklődéssel figyelem, amikor a baloldal kritizálja az Orbán-kormány gazdasági teljesítményét. Íme az összehasonlítás.” – mondja az államtitkár közösségi oldalán megosztott videójában.

Menczer Tamás a béke szükségességét hangsúlyozta

„A háborúra az egyetlen megoldás a béke” – mondta Menczer Tamás Horvátországban a 15. Dubrovniki Nemzetközi Biztonságpolitikai Fórumon, ahol panelbeszélgetésben vett részt Ivan Korcok szlovák külügyminiszterrel és Nina Obuljen-Korzinek horvát kulturális és médiaügyi miniszterrel.

A magyar munkahelyeket veszélyeztetné a globális minimumadó

A kormány elutasítja a globális minimumadót, mert az a magyar munkahelyeket veszélyeztetné – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Vissza az oldal tetejére