Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan, hogy kik érkeznek a május végi CPAC konferenciára hazánkba

888.hu

2022.05.05. 13:30

Május 18–20 között Magyarországon fogják megtartani a CPAC-et, ami az amerikai konzervatívok legnagyobb seregszemléje. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót az Alapjogokért Központ, ahol kiderült, kik lesznek a konferencia neves résztvevői.

 

13 nap múlva kerül megrendezésre hazánkban a CPAC (Conservative Political Action Conference). A konferenciával kapcsolatosan tett ma bejelentést Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója és Gulyás Dóra, az Alapjogokért Központ kommunikációs igazgatója.

Szánthó Miklós elmondta, hogy a rendezvény mottója és központ tematikája Isten, Haza, Család hármasegysége.

Kiemelte, hogy az ukrajnai háború tragédiája mellett sem felejthetjük el, hogy befolyásoljuk, alakítsuk, milyen értékrend mentén épül ki az új világrend.

Azt látni, hogy a neomarxista liberálisok azok, akik még egy ilyen helyzetben is „mindenféle jogállamisági eljárással” gőzerővel folytatják ideológiai és érzelmi hadjáratukat. Ebből fakad, hogy a konzervatívoknak, a jobboldalnak továbbra is meg kell védeniük az Isten, Haza, Család hármas egységét, a nyugati civilizáció zsidó-keresztény alapjait, amelyek „heves és nem lanyhuló támadások alatt vannak”, valamint a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a különböző föderalisztikus, birodalmi törekvésekkel szemben – hangsúlyozta az igazgató.

 

Szánthó Miklós felsorolta, hogy kik vesznek majd részt az eseményen. Eszerint személyesen Budapestre látogat majd Rick Santorum (korábbi republikánus szenátor és amerikai elnök jelölt), Václac Klaus (korábbi cseh államfő), Herbert Kickl (az Osztrák Szabadságpárt elnöke), Tom van Grieken (a belga Flamand Érdek párt elnöke), ezen felül osztrák, olasz, spanyol, holland parlamenti és Európa parlamenti képviselők, amerikai kongresszusi képviselők.

Az amerikai konzervatív véleményformálók közül Ben Ferguson és Candance Owens is elfogadták a meghívást.

Ezen felül videóbejelentkezésben online fog bekapcsolódni Nigel Farage (a brit Brexit Párt politikusa, korábbi EP képviselő), Santiago Abascal (a spanyol VOX párt elnöke), Ted Cruz (amerikai szenátor), Tucker Carlson (amerikai médiaszemélyiség).

Európában Magyarország lesz az első, akik otthont adhat ennek a két napos eseménynek, melynek egyébiránt Orbán Viktor lesz a főszónoka.

A végén Szánthó Miklós még egy meglepetés videóüzenetet is belengetett, amiről azonban nem árult el többet, csak azt, hogy a konferencia első napján fog megjelenni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére