Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szánthó miklós

Szánthó Miklós: A magyar modellből a világ más konzervatív közösségei is tanulhatnak

Az Alapjogokért Központ főigazgatója írt „CPAC Hungary margójára” címmel egy véleménycikket a Magyar Nemzetben a múlt héten megrendezett eseményről.

Mi hozza össze végre a nyugati konzervatívokat?

Szánthó Miklós írása a Newsweek-ben a megújuló jobboldalról, a magyar modellről és a CPAC Hungary-ről.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Szánthó Miklós a 888-nak: Még soha nem volt ekkora szükség a konzervatív fordulatra

Szánthó Miklós a 888-nak: Még soha nem volt ekkora szükség a konzervatív fordulatra

Nem pusztán „a konzervatív értékek” forognak veszélyben, igazából a józan észt akarják kiiktatni és a természet rendjét igyekeznek hamis percepciókkal megmásítani – mondta a 888.hu-nak adott interjújában Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint Orbán Viktor – a CPAC Hungary főszónoka – európai, de lassan az egész transzatlanti vonzáskörzetben meghatározó tényezővé vált. A CPAC Hungary kapcsán pedig elmondta, a rendezvény mottója az „Isten, haza, család” hármas egysége, így a rendezvény elsődleges célja az, hogy megmutassák: a konzervatívok tudnak, akarnak és mernek harcolni mindazért, ami nekik kedves, és amit most átfogó ármánykodás veszélyeztet.

Szánthó Miklós: a nyugati civilizáció legsikeresebb politikai mozgalma a magyar jobboldal

A nyugati civilizáció legsikeresebb politikai mozgalma a magyar jobboldal, a nyugati világ konzervatívjai pedig látják, értékelik az eddig elért sikereket, ezért tartják idén Budapesten a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű konzervatív politikai fórumot – közölte Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Megvan, hogy kik érkeznek a május végi CPAC konferenciára hazánkba

Május 18–20 között Magyarországon fogják megtartani a CPAC-et, ami az amerikai konzervatívok legnagyobb seregszemléje. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót az Alapjogokért Központ, ahol kiderült, kik lesznek a konferencia neves résztvevői.

Ukrajna beavatkozott a választási kampányba

Márki-Zay Péter bár próbálta tagadni, végül beismerte, hogy kommunikációs csapata az országgyűlési választások előtt felvette a kapcsolatot Volodimir Zelenszkij stábjával. Az ukrán elnök ezt követően valóságos verbális hadviselésbe kezdett a magyar kormány ellen, segítséget nyújtva a baloldali jelöltnek. Ukrajna ezzel példátlan módon avatkozott bele a választási kampányba. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent a magyarországi baloldal veszélyes politikája – írja a Magyar Nemzet.

Szánthó Miklós: Történelmi győzelem

Soha annyian nem szavaztak még egy politikai erőre Magyarországon, mint április 3-án – írja Facebook-bejegyzésében az Alapjogokért Központ igazgatója.

Szánthó Miklós: Legyünk ott mi is!

Az Alapjogokért Központ igazgatója is a választáson való részvételre buzdít a Magyar Nemzetben megjelent írásával, melyet változtatás nélkül közlünk.

Szánthó Miklós a CPAC-en: „Magyarország biztonsága az első, nem akarunk háborúba keveredni”

A legnagyobb amerikai konzervatív seregszemleként számontartott Conservative Political Action Conference (CPAC) idei floridai konferenciáján az Alapjogokért Központ immár negyedik alkalommal képviseltette magát. Az eseményen felszólaló Szánthó Miklós világossá tette: „ahogy már szokásunk több mint ezer éve, Magyarország meg fogja védeni szabadságát és határait.” – „A béke az érdekünk a régióban, nem akarunk háborús konfliktus részévé válni. Számunkra a magyar emberek biztonsága az elsődleges, ezért ha szükséges, a keleti határunkat is megvédjük.” – mondta a szervezet igazgatója.

Vissza az oldal tetejére