Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szánthó miklós

„A Soros-hálózat budapesti konferenciájára akkor is van pénz, ha semmire sincs pénz”

A Főváros ismét a Budapest Forum keretében látja vendégül a hírhedt spekuláns szervezeteit és a hozzá nagyon közel álló alapítványokat, NGO-kat, policy-aktorokat és személyeket – írta közösségi oldalán Szánthó Miklós.

Ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot

Az Alapjogokért Központ vezérigazgatója szerint ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot.

„Brüsszel az elhibázott szankciókkal behozta a háború gazdasági hatásait Európába”

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a franciaországi Montpellier-ben, az Identitás és Demokrácia (Identity & Democracy Party) európai konzervatív pártcsalád konferenciáján szólalt fel.

A baloldal újra elárulta a magyarokat

Brüsszel elhibázott szankciói miatt vágtat az energia ára Európában, tízmilliók fizetik a hibás döntések árát, ám eközben a szankciópárti baloldal EP-képviselői a magyar jogállamisági helyzetről szóló mesedélutánon adnak randevút egymásnak – írta Szánthó Miklós a Facebook-oldalán.

Szánthó Miklós: A keleti és a nyugati szocializmus is veszélyt jelent a biztonságunkra

Alapjaiban átalakuló világunkat vagy egy újfajta, zavaros szocializmus fogja uralni – jöjjön az akár keletről, akár nyugatról –, vagy mi, konzervatívok – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója a CPAC Texason Dallasban.

Szánthó Miklós: Magyarországon ma jó szabadság van, keresztyén szabadság van

Magyarország ma példát mutat, a magyar jobboldal a világszerte éledező konzervatív lázadás motorja – fogalmazott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Szánthó Miklós: A magyar modellből a világ más konzervatív közösségei is tanulhatnak

Az Alapjogokért Központ főigazgatója írt „CPAC Hungary margójára” címmel egy véleménycikket a Magyar Nemzetben a múlt héten megrendezett eseményről.

Mi hozza össze végre a nyugati konzervatívokat?

Szánthó Miklós írása a Newsweek-ben a megújuló jobboldalról, a magyar modellről és a CPAC Hungary-ről.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Szánthó Miklós a 888-nak: Még soha nem volt ekkora szükség a konzervatív fordulatra

Szánthó Miklós a 888-nak: Még soha nem volt ekkora szükség a konzervatív fordulatra

Nem pusztán „a konzervatív értékek” forognak veszélyben, igazából a józan észt akarják kiiktatni és a természet rendjét igyekeznek hamis percepciókkal megmásítani – mondta a 888.hu-nak adott interjújában Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint Orbán Viktor – a CPAC Hungary főszónoka – európai, de lassan az egész transzatlanti vonzáskörzetben meghatározó tényezővé vált. A CPAC Hungary kapcsán pedig elmondta, a rendezvény mottója az „Isten, haza, család” hármas egysége, így a rendezvény elsődleges célja az, hogy megmutassák: a konzervatívok tudnak, akarnak és mernek harcolni mindazért, ami nekik kedves, és amit most átfogó ármánykodás veszélyeztet.

Vissza az oldal tetejére