Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté: a választási kampány arról szól, hogy „itt a Feri”

888.hu

2022.02.21. 15:10

Ma kezdődött a parlament tavaszi ülésszaka.

 

A 2022-es választási kampány ismét arról szól, hogy »itt a Feri«, akit a kommunisták és a fasiszták szeretnének vissza segíteni a hatalomba”

– mondta el napirend előtti felszólalásában Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Hozzátette: „amikor itt volt a Feri”, akkor a baloldal elvette a 13. havi nyugdíjat, nőtt az áram és a gáz ára, továbbá eladósították az országot.

A baloldalon azzal ámítják egymást, hogy az összefogásuk jót tesz az országnak – húzta alá Kocsis, majd kiemelte: az igazi összefogás az, hogy 7,1 százalékos a hazai gazdasági növekedés, 4,7 millió Magyarországon a munkavállaló, továbbá a kormánynak köszönhetően több ágazatban is megvalósult a béremelés.

Magyarországon a gyermeket nevelő családok egy évnyi személyi jövedelemadót kaptak vissza. Ilyet a kommunisták és a fasiszták nem csinálnak”

– rögzítette a frakcióvezető.

Kocsis kiemelte, hogy a magyaroknak nagyon egyszerű helyzetük lesz április 3-án, hogy a családokat segítő Fidesz-KDNP-t választják vagy a hátrafelé tartó baloldalt.

A válaszában Rétvári Bence államtitkár emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferenc a 2006-os választás idején valótlanságokkal kampányolt, amit aztán az öszödi beszédben is elismert.

Nem csoda, hogy hazugságokkal kampányolt a baloldal, ahogy most is teszik”

– folytatta.

Továbbá az államtitkár kiemelte, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég Gyurcsány Ferenc öszödi beszédét egy őszínte szembenézésnek nevezte.

Nyugodtabb vagyok, ha az egészségügy üzlet, mintha nem üzlet – idézte Márki-Zay Péter szavait Rétvári Bence, majd hangsúlyozta:

a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint nem ördögtől való a vizitdíj, a kisvárosokban és a falvak közelében nincs szükség szülészeti és sürgősségi ellátásra sem, az ingyenes egészségügy pedig illúzió.

Az államtitkár kitért arra is, hogy Márki-Zay Péter a benzinárstopot, valamint a rezsicsökkentést is eltörölné, az embereknek pedig érezniük kell az energiaárak emelkedését.

Április 3-án erről a magyar emberek elmondhatják a véleményüket”

– zárta felszólalását Rétvári Bence.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére