Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik: egyre fenyegetõbb a brüsszeli kvótacsomag

Bertha László

2016.09.17. 14:18

A Fidesz és a KDNP szerint az októberi népszavazás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, Magyarország biztonsága forog kockán - jelentette ki Hollik István országgyûlési képviselõ.
BUDAPEST, 14:18

A Fidesz és a KDNP szerint az októberi népszavazás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, Magyarország biztonsága forog kockán – jelentette ki Hollik István országgyűlési képviselő.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta, arra kérik az embereket, hogy ne kockáztassanak, ne kockáztassák családjuk jövőjét és szavazzanak nemmel az október 2-án esedékes népszavazáson.

Hollik István leszögezte, hogy a pozsonyi EU-csúcson semmi nem történt annak érdekében, hogy a kötelező betelepítési kvóta lekerüljön a napirendről. A brüsszeli kvótacsomag egyre fenyegetőbb, újabb és újabb elemekkel bővül. Könnyítenék például a családegyesítést és lehetővé tennék gazdasági menekültek befogadását is Afganisztánból, Irakból és Eritreából – tette hozzá a politikus.

A veszélyt tovább fokozza, hogy jelenleg is 1 millió migráns vár arra Líbiában, három millió pedig Törökországban, hogy Európába induljon.

A baloldal által terjesztett valótlanságokkal szemben szó sincs arról, hogy Brüsszel kihátrálna a kvótacsomag mögül, az Európai Parlament nyári állásfoglalása azt jelenti, hogy futószalagon szállítanák a magyar településekre a bevándorlókat.

Hollik Magyarország felminősítésével kapcsolatban elmondta, hogy a befektetők évek óta megbízható országként tekintenek ránk, ezt látta be a Standard and Poor’s is, amit remélhetőleg a többi hitelminősítő is követ.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére